Μέθοδοι έρευνας στην εκπαίδευση

Εκδότης:
Πεδίο
Έτος:
2019
ISBN:
9789606350955
Σελίδες:
832
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μέθοδοι έρευνας στην εκπαίδευση
Τιμή εκδότη:€59,90
Η τιμή μας: €53,91
στο καλάθι
Μέθοδοι έρευνας στην εκπαίδευση
Το βιβλίο αυτό καθοδηγεί τον φοιτητή βήµα βήµα στο πολύπλοκο αντικείµενο των ερευνητικών µεθόδων, καλύπτοντας τόσο τις φιλοσοφικές προσεγγίσεις και την επιστηµολογία, όσο και τις πρακτικές πτυχές της έρευνας, όπως είναι ο σχεδιασµός ερωτηµατολογίων και η παρουσίαση συµπερασµάτων:

- Είναι γραµµένο µε τρόπο κατανοητό, ώστε οι φοιτητές να αισθανθούν µεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε σχέση µε την περίπλοκη διαδικασία της έρευνας· είναι δε ιδιαίτερα χρήσιµο για όσους ασχολούνται για πρώτη φορά µε την έρευνα ή είναι λιγότερο εξοικειωµένοι µε τους αριθµούς.

- Η προτεινόµενη προσέγγιση χρησιµοποιεί διάφορες µεθόδους, δεν ιεραρχεί απλώς τις ποσοτικές ή τις ποιοτικές µεθόδους, και έτσι έχει την ευρύτερη δυνατόν εφαρµογή.

- Περιέχει οδηγίες για διαδικασίες ανάλυσης δεδοµένων που απαιτούν πιο προηγµένα εργαλεία, όπως είναι το SPSS και το Minitab.

- Παρέχει πολλά εξαιρετικά παραδείγµατα και µελέτες περίπτωσης ειδικά για τον τοµέα της εκπαίδευσης από όλο τον κόσµο, χωρίς να εστιάζεται µόνο στο βρετανικό εκπαιδευτικό σύστηµα.

"Θα συνέστηνα ανεπιφύλακτα το βιβλίο αυτό στους φοιτητές που κάνουν τα πρώτα τους βήµατα στην εκπαιδευτική έρευνα και στους καθηγητές που πρόκειται να διδάξουν ένα µάθηµα για τη µεθοδολογία της έρευνας".

Marc Shafer, Πανεπιστήµιο Rhodes, Νότια Αφρική
Τίτλος βιβλίου:Μέθοδοι έρευνας στην εκπαίδευση
Εκδότης:Πεδίο
Συντελεστές βιβλίου:Newby, Peter (Συγγραφέας)
Φυριππή, Ιωάννα (Μεταφραστής)
Μανωλίτσης, Γεώργιος Ι. (Επιμελητής)
ISBN 10:
ISBN 13:
9606350959
9789606350955
Σειρά εκδότη:
Πρώτη έκδοση:Δεκέμβριος 2019
Τόμος:
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές
Εκπαίδευση > Γενικά > Α.Σ.Ε.Π.
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες