Ενεργειακή ψυχοθεραπεία

Εκδότης:
Οδός Πανός - Σιγαρέτα
Έτος:
2019
ISBN:
9789604773701
Σελίδες:
290
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ενεργειακή ψυχοθεραπεία
Τιμή εκδότη:€18,00
Η τιμή μας: €16,20
Ενεργειακή ψυχοθεραπεία
Έχεις δικαίωμα να μην αισθάνεσαι καλά. Να είσαι σιωπηλός και να μην αντέχεις τα πολλά λόγια, τα ψεύτικα χαμόγελα να θέλεις να είσαι μακριά από τον θόρυβο των ανθρώπων. Δεν έχεις όμως το δικαίωμα, να χρησιμοποιείς Εναντίον σου ή εις βάρος άλλων, το ότι δεν αισθάνεσαι καλά. Με αυτό τον τρόπο προκαλείς βλάβες που επιβαρρύνουν την κατάσταση. Στέκεσαι εμπόδιο στην εξέλιξη της Συλλογικής Συνείδησης. Για αυτό τον λόγο, όταν νιώθεις ότι μια δυσάρεστη ψυχολογική σου κατάσταση προσπαθεί να αποκτήσει μεγαλύτερο χώρο μέσα σου και στην καθημερινότητά σου, αντέδρασε άμεσα και δράσε άμεσα.
Βγες από το σπίτι και συνάντησε κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεσαι και μπορεί να σε ακούσει.
Κλείσε την τηλεόραση. Άνοιξε κάποιο βιβλίο ή μια ιστοσελίδα με θέματα που σε ενδιαφέρουν, ή με θέματα που σε ενδιαφέρουν και για διάφορους λόγους τα προσπερνάς.
Πήγαινε για λίγη ώρα στην κορυφή ενός ψηλού σημείου της πόλης και συνειδητοποίησε ότι αυτή η υπέροχη θέα πριν από λίγα λεπτά σε πονούσε. Κατανόησε τι ακριβώς συμβαίνει όταν παίρνεις απόσταση από οτιδήποτε σε κάνεις να υποφέρεις.
Κάνε μια βόλτα στην Θάλασσα. Μείνε μαζί της. Παρατήρησε τον Ουρανό που είναι πάνω από όλους και όλα. Προσευχήσου σε ό,τι σου δίνει δύναμη και αγάπη. Τάισε τα αδέσποτα ζώα τα οποία αισθάνονται πιο άσχημα από εσένα και εμένα.
Κοίταξε τον εαυτό σου σε έναν καθρέφτη, όσο αντέχεις. Κλείσε του το μάτι.
Μην τον εγκαταλείπεις.

Μιχάλης Δέλτα
Τίτλος βιβλίου:Ενεργειακή ψυχοθεραπεία
Εκδότης:Οδός Πανός - Σιγαρέτα
Συντελεστές βιβλίου:Δέλτα, Μιχάλης (Συγγραφέας)
ISBN:9789604773701
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2019
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες