Η ιατρική ανεπάρκεια και πώς δεν θα πέσουμε στα νύχια της

Εκδότης:
Δρόμων
Έτος:
2011
ISBN:
9789608330887
Σελίδες:
375
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η ιατρική ανεπάρκεια και πώς δεν θα πέσουμε στα νύχια της
Τιμή εκδότη:€28,62
Η τιμή μας: €25,76
στο καλάθι
Η ιατρική ανεπάρκεια και πώς δεν θα πέσουμε στα νύχια της
Το βιβλίο "Η ιατρική ανεπάρκεια και πως δεν θα πέσουμε στα νύχια της", πραγματεύεται το θέμα της καλής φυσικής κατάστασης και υγείας, που είναι αρμοδιότητα και καθήκον καθενός και όχι αρμοδιότητα των γιατρών. Το αντικείμενο των γιατρών δεν είναι η υγεία, αλλά η ασθένεια!!

Πέραν των γνωστών παραμέτρων, που συμβάλλουν στην απόκτηση και διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης και υγείας, όπως ο ήλιος, ο αέρας, το νερό και το φαγητό και που εξετάζονται και από αλλιώτικες και μη κατεστημένες οπτικές γωνίες εξετάζονται, διεξοδικά και άλλες, που παίζουν σημαντικότατο ρόλο. Τέτοιες είναι η κίνηση, η σκέψη, ο δια βίου αθλητισμός η καλή ψυχολογία και αρκετές άλλες.

Στο βιβλίο θα βρείτε πολλές πικρές αλήθειες για τις τράπεζες, τα χρηματιστήρια, τους πολιτικούς, την παγκοσμιοποίηση, την παιδεία και πολλούς άλλους παράγοντες, που με τις δραστηριότητές τους μας συντρίβουν τον ακρογωνιαίο λίθο της καλής ψυχολογίας, που είναι, ίσως, το βασικότερο στοιχείο για την καλή φυσική κατάσταση και Υγεία. Θα βρείτε, επίσης και τρόπους αντίδρασης, ώστε η ζημιά να μεταβληθεί σε ...κέρδος. Θα δείτε, επί τέλους, τί είναι αθλητισμός, τί είναι οι ολυμπιακοί αγώνες, τί είναι το ποδόσφαιρο, τί χρειάζεται η αρχαία ελληνική γλώσσα, γιατί ο αντικαταναλωτισμός δεν είναι τσιγκουνιά, αλλά υπέρτατη ιδεολογία, καθώς και πολλά άλλα, που καθιστούν αυτό το βιβλίο ένα πολύτιμο εγχειρίδιο του ανθρώπινου "ευ ζήν".

Οι πηγές μου είναι οι προσωπικές μου πολυετείς παρατηρήσεις και εμπειρίες, καθώς και τα ευρήματα, που προέκυψαν από την παρατήρηση των θεμάτων προβλημάτων με το φιλοσοφικό μικροσκόπιο.

Και μόνο για το ότι αποδεικνύεται, με μια αποστομωτική τεκμηρίωση, ότι η στεοπόρωση, (σελ 61-69), αυτός ο "μπαμπούλας" όλων των γυναικών, δεν είναι ασθένεια, αξίζει να διαβαστεί αυτό το βιβλίο.

Το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό πρόβλημα, που δεν είναι μόνο ελληνικό, αλλά και παγκόσμιο, θα λυνότανε εύκολα και δια παντός, αν υιοθετούντο οι αρχές και οι υποδείξεις, που περιέχονται στο βιβλίο.

Τέλος, στην έκδοση αυτού του βιβλίου, θα βρείτε, μεταξύ πολλών άλλων και μία συνταγή εξάλειψης του οικονομικού χρέους της Ελλάδος, αλλά και το τί πρέπει να κάνουμε για να μην ξαναφτάσουμε σε τέτοια ρεζιλίκια. Επίσης, θα βρείτε αδιάσειστα επιχειρήματα, τα οποία θα σας πείσουν για το ότι η εφορία δεν είναι μόνο τελείως άχρηστη, αλλά είναι και εχθρός και των πολιτών και του ίδιου του κράτους.

Ο συγγραφέας
Ιωάννης Γ. Μπέλλος
Τίτλος βιβλίου:Η ιατρική ανεπάρκεια και πώς δεν θα πέσουμε στα νύχια της
Εκδότης:Δρόμων
Συντελεστές βιβλίου:Μπέλλος Ιωάννης Γ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789608330887
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2011
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες