Λεξικό Ιατρικής Ορολογίας

Αγγλοελληνικό και Ελληνοαγγλικό
Εκδότης:
Ζεβελεκάκη
Έτος:
2018
ISBN:
9786188367814
Σελίδες:
843
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Λεξικό Ιατρικής Ορολογίας
Τιμή εκδότη:€79,50
Η τιμή μας: €75,50
Λεξικό Ιατρικής Ορολογίας
Η γλώσσα ως οργανικό στοιχείο των επιστημών, αποτελεί ένα ιδιαίτερο και αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας της επιστημονικής σκέψης και παραγωγής. Δίχως τη χρήση και την εξέλιξη των κατάλληλων γλωσσικών μερών και συστημάτων δεν είναι δυνατό να αποτυπωθεί, να κοινωνηθεί και να εξελιχθεί οποιοσδήποτε επιστημονικός κλάδος. Για το λόγο αυτό, ειδικά στη σφαίρα της Ιατρικής και των συναφών επιστημών, κρίνεται απαραίτητη η εκμάθηση και η εκ βαθέων κατανόηση της σχετικής ορολογίας, καθώς έτσι διασφαλίζεται η εξελικτική πορεία προς το μέλλον. Η έκδοση λοιπόν ενός σύγχρονου λεξικού ιατρικής ορολογίας στις δύο βασικότερες γλώσσες που την καθόρισαν, την Ελληνική και την Αγγλική, κρίνεται αυταποδείκτως απαραίτητη και σκόπιμη.

Το ανά χείρας λεξικό περιέχει:

- Την πλειονότητα της σύγχρονης ιατρικής ορολογίας στα αγγλικά και τα ελληνικά
- Εικονογράφηση για την καλύτερη κατανόηση κι εντύπωση των διαφόρων όρων
- Πίνακες με τις αγγλικές και ελληνικές ονομασίες των αρτηριών, των οστών, των αρθρώσεων, των μυών, των νεύρων και των φλεβών
- Επιπρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή

Τόσο η γλώσσα όσο και η Ιατρική αποτελούν δύο «ζωντανούς οργανισμούς» οι οποίοι εξελίσσονται στο πέρασμα του χρόνου. Κατά συνέπεια, όσο ενδελεχής κι αν υπήρξε η εργασία της σύνταξης και επιμέλειας του παρόντος πονήματος, είναι πιθανό στο εγγύς μέλλον να υπάρξουν εξελίξεις και διαφοροποιήσεις στην επικρατούσα ορολογία. Το έργο αυτό, λοιπόν, από τη στιγμή της «γέννησής» του και για όσο καιρό θα εκδίδεται, βρίσκεται σε μια συνεχή εξελικτική διαδικασία.
Τίτλος βιβλίου:Λεξικό Ιατρικής Ορολογίας
Υπότιτλος βιβλίου:Αγγλοελληνικό και Ελληνοαγγλικό
Εκδότης:Ζεβελεκάκη
ISBN:9786188367814
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2018
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες