Το παιχνίδι της ζωής και πως να το παίξεις

Η δύναμη των θετικών δηλώσεων
Εκδότης:
Δίον
Έτος:
2017
ISBN:
9786185054229
Σελίδες:
96
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το παιχνίδι της ζωής και πως να το παίξεις
Τιμή εκδότη:€8,80
Η τιμή μας: €7,92
στο καλάθι
Το παιχνίδι της ζωής και πως να το παίξεις
Η Φλόρενς Σιν έγραψε αυτό το βιβλίο το 1925 και πριν λίγα χρόνια που "έτυχε" να έρθει στα χέρια μου, κυριολεκτικά με συνεπήρε με τη ζωντάνια του. Είμαι βέβαιος ότι και μετά από δεκάδες χρόνια, θα παραμένει το ίδιο φρέσκο, καθότι το μήνυμα που μεταφέρει είναι εντελώς διαχρονικό.

Είναι σημαντικό που υπάρχουν κάποιοι να μας θυμίζουν, ότι γινόμαστε έρμαια συνθηκών και καταστάσεων, μόνο επειδή εμείς το επιλέγουμε. Γιατί έχουμε όλη τη δύναμη, όλη τη χάρη, όλη την ευλογία, για να ζούμε στον παράδεισό μας, εδώ και τώρα... και πάντα.

Σαν ελάχιστος φόρος τιμής στη φωτισμένη αυτή γυναίκα και το υπέροχο μήνυμά της, προέκυψε η απόδοση αυτού του βιβλίου στα Ελληνικά. Παράλληλα είναι μια ελάχιστη προσφορά στους συμμαθητές της Ζωής, μια υπενθύμιση ότι σαν παιδιά του Θεού ο κόσμος όλος είναι δικός μας.

Έχοντας λησμονήσει αυτό, ζούμε έναν "καθημερινό αγώνα". Δεν υπάρχει όμως λόγος να ζούμε σαν ζητιάνοι μέσα στο ίδιο μας το παλάτι. Έχουμε δικαίωμα επιλογής! Η Φλόρενς δείχνει απλά και πρακτικά, ότι έχουμε και τον τρόπο επιλογής. Το μυστικό ίσως να βρίσκεται στην άκρη της γλώσσας μας ή ίσως στα μύχια του νου μας.

Εύχομαι το μήνυμα αυτό, που "έτυχε" επίσης να έρθει στα χέρια σου, να ξυπνήσει και στη δική σου καρδιά και το νου, αυτή την ανεκτίμητη αλήθεια. Είναι καθαρά δική σου επιλογή.

Γιατί έτσι είναι το Παιχνίδι της Ζωής!
Τίτλος βιβλίου:Το παιχνίδι της ζωής και πως να το παίξεις
Υπότιτλος βιβλίου:Η δύναμη των θετικών δηλώσεων
Τίτλος πρωτότυπου:The Game of Life and How to Play It
Εκδότης:Δίον
Συντελεστές βιβλίου:Shinn, Florence Scovel (Συγγραφέας)
Κυρίτσης, Γιώργος Μ. (Μεταφραστής)
ISBN:9786185054229
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2017
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες