Διαγνωστικές προσεγγίσεις στη λογοπαθολογία

Εκδότης:
Gotsis Εκδόσεις
Έτος:
2013
ISBN:
9789609427302
Σελίδες:
656
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Διαγνωστικές προσεγγίσεις στη λογοπαθολογία
Τιμή εκδότη:€105,00
Η τιμή μας: €95,00
στο καλάθι
Διαγνωστικές προσεγγίσεις στη λογοπαθολογία
Η μετάφραση και η επιμέλεια ενός βιβλίου δεν αποτελεί μια απλή διαδικασία απόδοσης σε μία άλλη γλώσσα. Είναι μία συνεχής προσπάθεια να ξαναγραφτεί ένα υπάρχον βιβλίο στην νέα του γλώσσα σαν να ήταν πρωτόλειο, με σεβασμό όμως στο ήδη πρωτότυπο. Οι Διαγνωστικές Προσεγγίσεις στην Λογοπαθολογία αποτελούν τον πρώτο πλήρη οδηγό στην ελληνική γλώσσα όσο ναφορά στην αξιολόγηση και την επεξεργασία πληροφοριών με σκοπό την διάγνωση διαφορετικών διαταραχών επικοινωνίας, φωνής και κατάποσης.

Ο σκοπός της ελληνικής έκδοσης είναι να απλοποιήσουμε και να κάνουμε πιο απτή την λογοπαθολογική διαδικασία αξιολόγησης και διάγνωσης σε επαγγελματίες και φοιτητές λογοθεραπείας. Το βιβλίο αυτό έρχεται να καλύψει ένα κενό ως προς την αξιολόγηση και την διάγνωση στην ελληνική πραγματικότητα.

Στο CD–ROM που συνοδεύει το βιβλίο, περιλαμβάνονται σε μορφή προς επεξεργασία 61 έντυπα – φυλλάδια εργασίας, που βρίσκονται σε ολόκληρο το βιβλίο. Χρησιμοποιήστε την pdf μορφή του εντύπου για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σχετικά με τους εξεταζόμενους. Χρησιμοποιήστε την έκδοση του Word ή το Excel του κάθε φυλλαδίου για να προσθέσετε, να διαγράψετε ή να τροποποιήσετε το περιεχόμενο του εντύπου ώστε να ταιριάζει στις κλινικές σας ανάγκες.
Τίτλος βιβλίου:Διαγνωστικές προσεγγίσεις στη λογοπαθολογία
Εκδότης:Gotsis Εκδόσεις
ISBN:9789609427302
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2013
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες