Βασική αιματολογία

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2014
ISBN:
9789603949510
Σελίδες:
440
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Βασική αιματολογία
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Βασική αιματολογία
Η σειρά συγγραμμάτων "Essentials" (που αφορούν στα βασικά χαρακτηριστικά κάθε ειδικότητας) είναι διεθνώς πρώτη σε πωλήσεις και σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε κάθε σύγγραμμα να αποτελεί κατάλληλο βοήθημα για διαλέξεις που θίγουν τα κυρίως ζητήματα των επιστημών υγείας. Περιέχουν όλα μία ενισχυμένη έκδοση Wiley Desktop, δωρεάν με την αγορά του βιβλίου. Έτσι, παρέχεται μια διαδραστική ψηφιακή εκδοχή του βιβλίου, με τη δυνατότητα λήψης κειμένων και εικόνων, διευκολύνσεις στην επισήμανση των κύριων εννοιών και στη σωστή λήψη σημειώσεων και παραπομπών, στην αναζήτηση εντός του κειμένου και στη συσχέτισή του με τη βιβλιογραφία και την ορολογία. Βλέπε www.wiley.com/go/essentialsseries, για περισσότερες λεπτομέρειες.

Η "Βασική Αιματολογία" είναι καθιερωμένη ως η πλέον έγκυρη εισαγωγή στην αιματολογία. Με ιδιαιτέρως καλαίσθητη παρουσίαση, εισάγει τον αναγνώστη στον σχηματισμό και τη λειτουργία των κυττάρων του αίματος, όπως επίσης και των νοσημάτων που προκύπτουν από τη δυσλειτουργία και διαταραχή αυτών των διαδικασιών. Επεξηγούνται ευκρινώς η βασική επιστήμη, οι διαγνωστικές εξετάσεις, τα κλινικά χαρακτηριστικά και η αντιμετώπιση των αιματολογικών νοσημάτων. Το βιβλίο συνοψίζει τις βασικές αρχές της κλινικής και εργαστηριακής αιματολογίας και επιδεικνύει το πώς οι εκδηλώσεις των νοσημάτων του αίματος, μπορούν να εξηγηθούν μέσω της επιπρόσθετης γνώσης όσον αφορά στη διαδικασία της νόσου. Για πρώτη φορά, η Βασική Αιματολογία υποστηρίζεται με ερωτήσεις/απαντήσεις πολλαπλής επιλογής, οι οποίες βρίσκονται στην ιστοσελίδα.

Ενημερωμένο σε βάθος ώστε να αντικατοπτρίζει την πιο πρόσφατη έρευνα σε αυτό το ταχέως εξελισσόμενο πεδίο.

Περιέχει περιληπτικά πλαίσια στο τέλος κάθε κεφαλαίου.

Συμπεριλαμβάνει μεγάλο εύρος θεραπειών, όπως επίσης και ξεχωριστό, επιγραμματικό μέρος που αφορά στην ανεπάρκεια και τη μεταμόσχευση μυελού των οστών.
Τίτλος βιβλίου:Βασική αιματολογία
Τίτλος πρωτότυπου:Essential Haematology, 6th Edition
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Hoffbrand A. Victor (Συγγραφέας)
Moss Paul A.H. (Συγγραφέας)
Λουκόπουλος, Δ. (Μεταφραστής)
ISBN:9789603949510
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2014
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες