Εγχειρίδιο αισθητικής ιατρικής και αναίμακτης χειρουργικής

Εκδότης:
Εντός
Έτος:
2015
ISBN:
9789609492812
Σελίδες:
300
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Εγχειρίδιο αισθητικής ιατρικής και αναίμακτης χειρουργικής
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Εγχειρίδιο αισθητικής ιατρικής και αναίμακτης χειρουργικής
Ένα εξαιρετικό και χρήσιμο βιβλίο που συμπεριλαμβάνει ό,τι νεότερο υπάρχει στην αναίμακτη ιατρική. "Το Εγχειρίδιο αισθητικής ιατρικής και αναίμακτης χειρουργικής" του Dr. Τσιούμα Σωτήρη είναι καινοτόμο και δημιουργήθηκε μετά από κλινική εμπειρία 4000 περιστατικών σε Ελλάδα και εξωτερικό με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται συνεχώς.
Παρουσιάζονται καινούργιες τεχνικές στην Αισθητική Ιατρική. Περιέχει εφαρμογές για την αφαίρεση ή τη διόρθωση αντιαισθητικών ανωμαλιών του προσώπου ή του σώματος οι οποίες προυποθέτουν μόνο την εφαρμογή τοπικής αναισθησίας με επάλειψη. "Πρόκειται για μια σπουδαία εξέλιξη στην ιατρική, με βασικό πλεονέκτημα την αποφυγή χειρουργικής τομής κατά την εκτέλεση επεμβάσεων" σημειώνει στο βιβλίο του ο Dr. Τσιούμας Γ. Σωτήρης. Περιέχει εφαρμογές στην Οφθαλμολογία - Οφθαλμοπλαστική, Δερματολογία, Οδοντιατρική, Γυναικολογία, Ουρολογία, Νευρολογία, ΩΡΛ, Πλαστική Χειρουργική. Επίσης, παρουσιάζεται η νέα τεχνολογία, ο εξοπλισμός ενός ιατρείου αναίμακτης χειρουργικής.
Περιέχει 600 έγχρωμες φωτογραφίες, βίντεο σε DVD με επεξηγήσεις προεγχειρητικά και μετεγχειρητικά.
Προορίζεται για τους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με την Αναίμακτη Χειρουργική και κυρίως τους Δερματολόγους, Οφθαλμίατρους, Πλαστικούς Χειρουργούς, ΩΡΛ, Ουρολόγους, Οδοντίατρους, Γυναικολόγους και Αισθητικούς Ιατρούς.
Κυκλοφορεί και στα Αγγλικά.
Τίτλος βιβλίου:Εγχειρίδιο αισθητικής ιατρικής και αναίμακτης χειρουργικής
Περιέχει:DVD.
Εκδότης:Εντός
Συντελεστές βιβλίου:Τσιούμας, Σωτήρης Γ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789609492812
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2015
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες