Θεσμικές και λειτουργικές διαστάσεις της διαχείρισης των ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Βιοϊατρική τεχνολογία

Εκδότης:
Εκδόσεις Παπαζήση
Έτος:
2013
ISBN:
9789600229103
Σελίδες:
444
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Θεσμικές και λειτουργικές διαστάσεις της διαχείρισης των ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Βιοϊατρική τεχνολογία
Τιμή εκδότη:€27,87
Η τιμή μας: €25,08
στο καλάθι
Θεσμικές και λειτουργικές διαστάσεις της διαχείρισης των ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Βιοϊατρική τεχνολογία
Το εγχειρίδιο αυτό προσεγγίζει διεπιστημονικά και στοχευμένα τις θεσμικές και λειτουργικές διαστάσεις της διαχείρισης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και των μηχανημάτων της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας των νοσοκομείων.

Το περιεχόμενο αναλύεται σε δώδεκα κεφάλαια με στόχο την περαιτέρω αναζήτηση της επιμέρους γνώσης με τρόπο ερευνητικό, που να διατηρεί την επικαιρότητα της πληροφορίας.

Η ανάλυση των θεματικών καλύπτει το γνωστικό ενδιαφέρον όλων των ειδικοτήτων που, ακριβώς όπως απαιτεί το σύγχρονο νοσοκομειακό management, ασχολούνται με τη διαχείριση και την οργάνωση του εξοπλισμού είτε άμεσα, όπως οι διοικητικοί υπάλληλοι, οι φαρμακοποιοί νοσοκομείων, οι κλινικοί μηχανικοί και οι διοικητές, είτε έμμεσα, όπως οι ιατροί, οι νοσηλευτές, οι μαίες, οι τεχνολόγοι ιατρικών οργάνων, οι τεχνολόγοι ραδιολογίας-ακτινολογίας, οι φυσιοθεραπευτές κ.ά.

Μέσα από αναφορές των διαχειριστικών πρακτικών των δύο μεγάλων διαχειρίσεων των νοσοκομείων, δηλαδή του Γραφείου Προμηθειών και του Νοσοκομειακού Φαρμακείου, καθώς και της λειτουργίας του τμήματος Κλινικής Μηχανικής αξιοποιούνται και εμπλουτίζονται οι βιβλιογραφικές γνώσεις των εργαζομένων και των ενασχολούμενων με τη διοίκηση των Νοσοκομείων.

Ο σκοπός είναι η βελτίωση των οικονομικών μεγεθών των νοσοκομείων, η ποιοτικότερη παροχή υγείας στους ασθενείς, και η αποτελεσματικότερη συνεργασία των εργαζομένων, σε ένα όλο και πιο έντονα παγκοσμιοποιημένο υγειονομικό περιβάλλον.
Τίτλος βιβλίου:Θεσμικές και λειτουργικές διαστάσεις της διαχείρισης των ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Βιοϊατρική τεχνολογία
Εκδότης:Εκδόσεις Παπαζήση
Συντελεστές βιβλίου:Καρπούζου, Λαμπρινή (Συγγραφέας)
Αποστολίδης, Χαρίλαος (Συγγραφέας)
Σούλης, Σωτήρης (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789600229103
Σειρά εκδότη:Κοινωνικές Επιστήμες και Υγεία
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2013
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες