Κατάματα

Εκδότης:
Εκδόσεις Πηγή
Έτος:
2012
Σελίδες:
178
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κατάματα
Τιμή εκδότη:€14,93
Η τιμή μας: €13,44
Κατάματα
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας δεν είναι απλά μια αληθινή ιστορία. Πρόκειται για μια κατάθεση ψυχής. Η Ελένη μας περιγράφει όλα όσα έζησε και ένιωσε από τη στιγμή που ο καρκίνος εμφανίστηκε στη ζωή της. Πρόκειται για ένα ημερολόγιο συναισθημάτων που μέσα από την κάθε σελίδα του βιώνουμε την αγωνία της συγγραφέως και τους φόβους της μπροστά στο άγνωστο. Τα ερωτήματά της, δικαιολογημένα. Θα μπορέσω να αντέξω; Θα αφαιρέσουν το στήθος μου; Θα έχει ανταπόκριση η θεραπεία;
Παρ' όλα αυτά, η γεύση που μας αφήνει η ανάγνωση του βιβλίου αυτού δεν είναι πικρή. Η ιστορία της Ελένης είναι ένας ύμνος στην αισιοδοξία και στη φιλία. Η ίδια έμαθε πολλά και βγήκε ακόμη πιο δυνατή μέσα από την περιπέτειά της. Σίγουρα, μπορούμε να διδαχτούμε κι εμείς πολλά όπως και ν' ανακαλύψουμε τη δύναμη που κρύβει ένας άνθρωπος που τολμά να κοιτάξει το πρόβλημά του κατάματα.

Λόγια της συγγραφέως
Όταν το 2010 ο καρκίνος μου χτύπησε την πόρτα, αποφάσισα να ξεκινήσω να γράφω τις σκέψεις μου και όλα αυτά που θα περνούσα. Ποτέ δεν είπα "γιατί σε μένα;", αλλά ήταν κάτι που δεν περίμενα ποτέ να συμβεί... σε μένα! Σήμερα, ένα χρόνο μετά, ξέρω ότι εγώ τον προκάλεσα... Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ. Ο καρκίνος πέρασε από τη ζωή μου παίρνοντας ένα κομμάτι από το σώμα μου, αλλά φεύγοντας μου άφησε πάρα πολλά! Ξέρω ότι θα σας φανεί κουφό, αλλά του είμαι ευγνώμων. Μέσα από όλη αυτή την περιπέτεια ξαναβρήκα τον εαυτό μου που με το πέρασμα του χρόνου, δυστυχώς, τον είχα χάσει. Έμαθα να ζω και να απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μου. Δε θεωρώ τίποτε πια δεδομένο. Και, φίλοι μου, η αρρώστια αυτή λέγεται ΚΑΡΚΙΝΟΣ και όχι ανίατη νόσος! Επίσης, όταν την προλάβουμε είναι θεραπεύσιμη. Και το πιο βασικό... δεν είναι μεταδοτική! Πιστέψτε με! Αλήθεια σας λέω! Ούτε όταν προφέρετε την λέξη αλλά ούτε όταν συναντάτε έναν καρκινοπαθή! Να 'στε πάντα καλά, με πολλά χαμόγελα και μην ξεχνάτε να εκμεταλλεύεστε το δώρο που σας έχει δοθεί και λέγεται... ΖΩΗ!
Τίτλος βιβλίου:Κατάματα
Εκδότης:Εκδόσεις Πηγή
Συντελεστές βιβλίου:Χαρούδη, Ελένη (Συγγραφέας)
ISBN:
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2012
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες