Τα μηνύματα του σώματός μας και πώς να τα κατανοούμε

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2012
ISBN:
9789601425436
Σελίδες:
400
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα μηνύματα του σώματός μας και πώς να τα κατανοούμε
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Τα μηνύματα του σώματός μας και πώς να τα κατανοούμε
Στο εκλαϊκευμένο αυτό έργο του ο διακεκριμένος οστεοπαθητικός Ζαν-Πιερ Μπαράλ μας εξηγεί τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στα όργανα του σώματός μας και στις συγκινησιακές καταστάσεις τις οποίες βιώνουμε ή βιώσαμε στο παρελθόν, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα και προτείνοντας λύσεις και τρόπους για να αποφορτίζουμε την ένταση που αυτά συγκρατούν.
Ο Μπαράλ ξεκινάει από τη βασική αρχή ότι το σώμα έχει μνήμη. Σε αυτό εγγράφεται η ανάμνηση τραυματικών βιωμάτων, συναισθηματικών ή σωματικών, τα οποία παραμένουν σε κατάσταση ύπνωσης έως ότου ένα ερέθισμα τα αφυπνίσει, και τότε μπορεί να εκδηλωθούν με άλλη μορφή από την αρχική ή σε άλλη περιοχή του σώματος.
Σε αυτό το βιβλίο μπορούμε να βρούμε μια λεπτομερή περιγραφή των οργάνων του σώματός μας, των προειδοποιητικών συμπτωμάτων σε περίπτωση που δυσλειτουργούν, των προβλημάτων που μπορεί να τα επηρεάσουν και των αιτίων που προκαλούν αυτά τα προβλήματα.
Βρίσκουμε επίσης οδηγίες για το πώς μπορούμε να φροντίσουμε τα όργανά μας σε συγκινησιακό, σωματικό και διατροφικό επίπεδο. Και στο τέλος του βιβλίου υπάρχει μια σχετικά συνοπτική, ωστόσο κατατοπιστική αναφορά στις ήπιες θεραπευτικές μεθόδους όπως η γιόγκα, τα ανθοϊάματα Μπαχ, η σωφρολογία, το τάι τσι τσουάν κ.ά.
Τίτλος βιβλίου:Τα μηνύματα του σώματός μας και πώς να τα κατανοούμε
Τίτλος πρωτότυπου:Comprendre les messages de votre corps
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Barral, Jean-Pierre (Συγγραφέας)
Τουφεξής, Γιώργης (Μεταφραστής)
ISBN:9789601425436
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2012
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες