Διαταραχές ούρησης στα παιδιά

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2011
ISBN:
9789603947233
Σελίδες:
90
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Διαταραχές ούρησης στα παιδιά
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €11,40
Διαταραχές ούρησης στα παιδιά
Οι διαταραχές της ούρησης απασχολούν αρκετά τον παιδικό πληθυσμό, τους γονείς τους και τους γιατρούς. Αρκεί να αναφερθούν ότι:

• το 5-10% των παιδιων σχολικής ηλικίας έχουν επικυρόδια ημερήσιας διαβροχής με ουρα (day time wetting)

• το 15%, των παιδιών ηλικίας μεγαλύτερης των 6 ετών έχουν νυκτερινή ενούρηση. Αυτό το δεδομένο, σε πραγματικούς αριθμούς, αντιστοιχεί σε 5-7 εκατομμύρια παιδιών στις Η.Π.Α. και σε 85-90000 παιδιών στην Ελλάδα.

• η αναγκαιότητα για τον αποκλεισμό υποκείμενης πρωτοπαθούς διαταραχής κατά τη διαγνωστική προσπέλαση κάθε παιδιού με συμπτωματολογία διαταραχών ούρησης.

• η αναγκαιότητα για την έγκαιρη αντιμετώπιση των διαταραχών ούρησης, καθώς έχει αποδειχθεί ότι επηρεάζουν την ανάπτυξη της κοινωνικότητας του παιδιού, τη σχολική επίδοση του το ψυχισμό του και την ολοκλήρωση της προσωπικότη τας του Εάν δεν γίνει η ενδεδειγμένη προσέγγιση αναπτύσσεται μειωμένη αυτο εκτίμηση του παιδιού που τελικά μπορεί να επηρεάσει δραματικά το σύνολο της προσωπικής του ζωής. Ας αναλογισθούμε ότι ένα παιδί με ακράτεια ούρων απο: φεύγει να φιλοξενηθεί από συγγενικά πρόσωπα ή να πάει σε κατασκηνωση με συνομηλίκους.
Τίτλος βιβλίου:Διαταραχές ούρησης στα παιδιά
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Πατουλιάς, Ιωάννης (Συγγραφέας)
ISBN:9789603947233
Στοιχεία έκδοσης: 2011
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες