Άτλας ακτινολογικών προβολών (τ.1)

Βασικές προβολές
Εκδότης:
Ιδιωτική Έκδοση
Έτος:
1999
Σελίδες:
329
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Άτλας ακτινολογικών προβολών
Τιμή εκδότη:€99,90
Η τιμή μας: €95,00
στο καλάθι
Άτλας ακτινολογικών προβολών (τ.1)
[set 2 τόμων]

Με όλες τις σύγχρονες απαντήσεις στο πως γίνονται οι προβολές, πότε και που πρέπει να χρησιμοποιούνται καθώς και με πρακτικές οδηγίες για την τεχνική εκτέλεσης όλων των εξετάσεων ρουτίνας.

"Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες ξενόγλωσσες εκδόσεις και αποτελεί αυτό που ονομάζεται χρήσιμο βιβλίο. Χρήσιμο όχι μόνο για τον Τεχνολόγο και τον Ακτινολόγο αλλά κα για τον Ορθοπεδικό" (Αλ. Τουλιάτος, Αμ.Επίκουρος Καθηγητής Ορθοπεδικής, από τον πρόλογο της πρώτης έκδοσης).

Περιέχει πάνω από 350 προβολές και 1000 εικόνες και έχει μοναδικά νέα χαρακτηριστικά που καθιστούν την έκδοση αυτή ένα πλήρες και πρακτικό εργαλείο απαραίτητο για την εκτέλεση, κατανόηση, χρήση και αξιολόγηση όλων των προβολών που γίνονται ή που μπορεί να ζητηθούν σε ένα σύγχρονο Ακτινοδιαγνωστικό εργαστήριο.

- Νέο μικρό πρακτικό σχήμα τσέπης για να είναι ένα γρήγορο εγχειρίδιο αναφοράς στην καθημερινή κλινική πράξη.
- Με βάση την σύγχρονη βιβλιογραφία πρακτική και εύχρηστη οργάνωση της ύλης σε βασικές και ειδικές προβολές - περισσότερες απαντήσεις σε λιγότερο χρόνο. Χρηστική ταξινόμηση για να επιλέγεται εκείνη η σειρά των προβολών που λύνει κάθε δεδομένο κλινικοπαθολογικό πρόβλημα.
- Νέες προβολές για βέλτιστο διαγνωστικό αποτέλεσμα, π.χ. προβολές σκαφοειδούς κατά Rafert - Long (scaphoid series), πλάγια προβολή ώμου (outlet view). ο-π προβολή γονάτων σε 45° όρθια κάμψη κ.α.
- Αναλυτικά στοιχεία για κάθε προβολή με διάσταση κασέτας και τρόπο τοποθέτησης, kVp ενισχυτικές πινακίδες, εστιακή απόσταση, αντισκεδαστικό διάφραγμα, θάλαμο ιονισμού που πρέπει να ενεργοποιηθεί.
- Νέο κεφάλαιο για τα στοιχεία με την σημασία των παραγόντων έκθεσης και με πρακτικές συμβουλές για την μεθοδολογία ανάπτυξης νέου πίνακα στοιχείων.
- Πολλές νέες φωτογραφίες και ακτινογραφίες υψηλής ποιότητας.
- Πλήρης αναθεώρηση όλου του κειμένου με αναθεώρηση πολλών προβολών π.χ. πλάγια προβολή ισχίου, η πωγωνωρινική προβολή με βάση την νέα ωτογενειακή γραμμή γίνεται απλούστερα και ακριβέστερα κ.α. Πιο πρακτικές επικεντρώσεις, αναθεώρηση των προβολών του κρανίου και όλων των ειδικών εξετάσεων. Νέα σειρά των κεφαλαίων για μεγαλύτερη χρησιμότητα του βιβλίου στην εκπαίδευση.
- Νέα πρακτική όλη στην εισαγωγή για την κατάλληλη τοποθέτηση των διακριτικών, την ακτινοπροστασία, τα βήματα του προβολικού ελέγχου κ.α.
- Συμπληρωματικά κυκλοφορεί και ένας Οδηγός μελέτης με σημαντικό πρακτικό και διδακτικό υλικό, πάνω από 750 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών στην ανατομία και τις προβολές μαζί με ένα CD για Windows με όλες τις ερωτήσεις και πρόγραμμα αυτομάθησης με άμεση ανατροφοδότηση.
Τίτλος βιβλίου:Άτλας ακτινολογικών προβολών
Υπότιτλος βιβλίου:Βασικές προβολές
Εκδότης:Ιδιωτική Έκδοση
Συντελεστές βιβλίου:Κουμαριανός, Δημήτρης (Συγγραφέας)
ISBN:
Στοιχεία έκδοσης: 1999
Τόμος:1/2
Σημείωση:Η τιμή αφορά συνολικά το set των 2 τόμων. Συνεργάτης: Αργέντος Στέλιος, ιατρός ακτινολόγος. Πρόλογος: Κελέκης Δημήτριος, διευθυντής Β΄Εργαστηρίου Ακτινολογίας Ιατρικής Σχολής, Πανεπιστημίου Αθηνών.
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες