Ζήσε χωρίς τσιγάρο

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το κάπνισμα και πώς να κόψετε το τσιγάρο
Εκδότης:
Τυπωθήτω
Έτος:
2012
ISBN:
9789604023974
Σελίδες:
159
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ζήσε χωρίς τσιγάρο
Τιμή εκδότη:€10,60
Η τιμή μας: €9,54
στο καλάθι
Ζήσε χωρίς τσιγάρο
Πολλοί καπνιστές πιστεύουν ότι το κάπνισμα είναι απόλαυση. Το κάπνισμα όμως δεν είναι απόλαυση. Είναι δηλητήριο. Άλλοι πάλι νομίζουν ότι επιλέγουν μια ευχάριστη συνήθεια. Το κάπνισμα όμως δεν είναι ελεύθερη επιλογή. Είναι καταναγκαστική εξάρτηση. Ο βασικός λόγος που μας αποτρέπει από το να διακόψουμε το κάπνισμα είναι αυτές ακριβώς και πολλές άλλες ψευδαισθήσεις που τρέφουν οι καπνιστές για το τσιγάρο, καθώς και ο φόβος που απορρέει απ' αυτές για το τι δυσάρεστο θα συμβεί στη ζωή τους εάν διακόψουν το κάπνισμα. Υπάρχει βέβαια και η βιολογική εξάρτηση από τη νικοτίνη. Αυτή όμως καταπολεμείται πιο εύκολα γιατί τα στερητικά συμπτώματα δεν διαρκούν πολύ, ενώ με τα φάρμακα που υπάρχουν σήμερα αντιμετωπίζονται πολύ πιο εύκολα απ' ότι στο παρελθόν.

Εάν, λοιπόν, κάποιος θέλει να κόψει το τσιγάρο, θα τα καταφέρει και μάλιστα εύκολα, εάν απαλλαγεί πρώτα από την ψευδαίσθηση της απόλαυσης και από το φόβο των συνεπειών της διακοπής. Αντίθετα, η ζωή χωρίς τσιγάρο είναι πιο απολαυστική. Γι' αυτό και το βιβλίο αυτό, εκτός από το να προσφέρει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες γύρω από το κάπνισμα και τις συνέπειές του, επικεντρώνεται στους μύθους και στους φόβους που κουβαλάει ένας καπνιστής σε όλη του τη ζωή. Εκατομμύρια όμως καπνιστές καταφέρνουν να το κόψουν. Γιατί όχι και εσύ. Διάβασε προσεκτικά το βιβλίο αυτό και πάρε την απόφαση.

Εάν χρειαστείς βοήθεια, ακολούθησε τις οδηγίες στο τέλος του βιβλίου. Εάν πάλι δεν μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου και χρειαστείς επιπρόσθετη βοήθεια μπορείς να επικοινωνήσεις με το Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής (συμβουλευτική γραμμή ΙΚΠΙ: 210 72 22 727, www.neahygeia.gr) ή με τα κατά τόπους ιατρεία διακοπής καπνίσματος.

Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να κόψουν το κάπνισμα. Μερικοί πολύ εύκολα, άλλοι όχι τόσο εύκολα. Κάθε καπνιστής που θέλει να κόψει το τσιγάρο θα το κάνει με διαφορετικό τρόπο. Άλλωστε κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Το "κλειδί" είναι να το θέλεις και να πιστέψεις ότι μπορείς, δεσμεύοντας ταυτόχρονα τον εαυτό σου ότι θα γίνεις ένας πρώην καπνιστής.

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Τίτλος βιβλίου:Ζήσε χωρίς τσιγάρο
Υπότιτλος βιβλίου:Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το κάπνισμα και πώς να κόψετε το τσιγάρο
Εκδότης:Τυπωθήτω
Συντελεστές βιβλίου:Τούντας Γιάννης (Συγγραφέας)
ISBN:9789604023974
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2012
Κατηγορίες:Ψυχολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες