Κύκλος της φωτιάς

Εκδότης:
Πλατύπους
Έτος:
2011
ISBN:
9789606665776
Σελίδες:
448
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κύκλος της φωτιάς
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Κύκλος της φωτιάς
Η Λία Μίλθορπ είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να δώσει ένα τέλος στην προφητεία που διχάζει την οικογένειά της εδώ και γενιές. Ενώ ο χρόνος μειώνεται, η Λία ξεκινάει ένα ταξίδι για να εντοπίσει τα χαμένα κομμάτια της προφητείας, που είναι απαραίτητα για να κλείσουν την Πύλη, και να πείσει την αδελφή της, την Άλις, να βοηθήσει -διαφορετικά, θα χρειαστεί να ρισκάρει τη ζωή της για να την κλείσει μόνη της. Η Λία έχει τον Ντιμίτρι στο πλευρό της, όμως η Άλις έχει τον Τζέιμς, τον άντρα που κάποτε αγαπούσε τη Λία -και ίσως να την αγαπά ακόμη. Ο Τζέιμς δεν γνωρίζει την αλήθεια για καμία από τις δύο αδελφές ούτε για την προφητεία που τις διχάζει. Και η Άλις επιθυμεί έτσι να παραμείνουν τα πράγματα.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να μοιράζονται οι αδελφές μεταξύ τους. Και κάποια μυστικά που μπορούν να καταστρέψουν και τις δύο.

H Michelle Zink συνδυάζει αριστοτεχνικά συναρπαστικούς χαρακτήρες με μια περίτεχνη πλοκή γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις δημιουργώντας ένα σαγηνευτικό Γοτθικό παραμύθι.

"Το μάταιο της προσπάθειάς μου να ξεφύγω κάνει την αποφασιστικότητά μου να εξασθενήσει, και η ταχύτητά μου ελαττώνεται ακόμη κι ενώ πιέζω το άλογο να κινηθεί προς τα εμπρός. Είναι ανώφελο. Τα σκυλιά βρίσκονται ακόμη πιο κοντά, ενώ οι κραυγές και τα ουρλιαχτά τους ακούγονται πιο καθαρά και πιο απειλητικά. Οι ψυχές βρίσκονται ακριβώς από πίσω τους, με τα άλογά τους να κερδίζουν συνεχώς έδαφος.

Και η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί. Έχω κουραστεί να παλεύω ενάντια στη θέληση των Ψυχών. Έχω κουραστεί να παλεύω ενάντια στη μοίρα. Έχω κουραστεί να παλεύω ενάντια στην αδελφή μου. Τελικά, ίσως η Άλις έχει δίκιο. Ίσως είναι πιο συνετό να περισώσω ό,τι μπορώ από τη δική μου ζωή και από τις ζωές εκείνων που αγαπώ."
Τίτλος βιβλίου:Κύκλος της φωτιάς
Εκδότης:Πλατύπους
Συντελεστές βιβλίου:Zink, Michelle (Συγγραφέας)
Βλαμάκης, Νικόλαος (Μεταφραστής)
ISBN:9789606665776
Σειρά εκδότη:Προφητεία των Αδελφών
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2011
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες