Η δύναμη της αισιοδοξίας

Εκδότης:
Ωκεανίδα
Έτος:
2007
ISBN:
9789604104505
Σελίδες:
241
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η δύναμη της αισιοδοξίας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η δύναμη της αισιοδοξίας
Όταν η δύναμη της αισιοδοξίας μπορεί να κινήσει βουνά
"Κανένας πεσιμιστής δεν έχει καταφέρει ν' ανακαλύψει το μυστικό των αστεριών, να πλεύσει σε άγνωστες θάλασσες ή ν' ανοίξει μια καινούργια πόρτα στο ανθρώπινο πνεύμα".
(Έλεν Κέλερ)
Με σαφήνεια και σπάνια εκφραστικότητα, ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου, ψυχίατρος στο επάγγελμα, μας πείθει πως η δύναμη της αισιοδοξίας, όπως κι η δύναμη της θέλησης, μπορεί να κινήσει βουνά, και μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες, να πετύχουμε τους στόχους μας, να χτίσουμε πιο στέρεες κι αρμονικές σχέσεις με τους άλλους, αλλά και να βελτιώσουμε την υγεία μας.
Μέσα σε οχτώ κεφάλαια ξεκινάει από την ανασκόπηση της ιστορίας της θετικής σκέψης, εξετάζοντάς την υπό το φως των σύγχρονων νευροψυχολογικών επιστημών, και στη συνέχεια αναλύει την αισιόδοξη και την απαισιόδοξη διάθεση. Εξερευνά τις δυνάμεις που διαμορφώνουν την ιδιοσυγκρασία μας και περιγράφει στρατηγικές για τη θεμελίωση μιας ρεαλιστικής αισιόδοξης διάθεσης.
Διαβάστε αυτό το βιβλίο και θ' ανακαλύψετε πώς η αισιοδοξία μπορεί να σας κάνει πιο ευτυχισμένους, καθώς "η ευτυχία ή η δυστυχία δεν εξαρτάται τόσο από τα σκαμπανεβάσματα της ζωής, όσο από το νόημα που τους αποδίδουμε εμείς", σύμφωνα με τον συγγραφέα.
Τίτλος βιβλίου:Η δύναμη της αισιοδοξίας
Τίτλος πρωτότυπου:La fuerza del optimismo
Εκδότης:Ωκεανίδα
Συντελεστές βιβλίου:Marcos, Luis Rojas (Συγγραφέας)
Σπανού Μαρία (Μεταφραστής)
ISBN:9789604104505
Σειρά εκδότη:Η Περιπέτεια του Ανθρώπου
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2007
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία
Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες