Ορθόδοξη βρετανική και κελτική εκκλησία

Βίοι αγίων της Ουαλίας
Εκδότης:
Η Μεταμόρφωσις του Σωτήρος
Έτος:
2011
ISBN:
9789606890086
Σελίδες:
736
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ορθόδοξη βρετανική και κελτική εκκλησία
Τιμή εκδότη:€25,00
Η τιμή μας: €22,50
στο καλάθι
Ορθόδοξη βρετανική και κελτική εκκλησία
Με μεγάλη ευχαρίστηση αναλάβαμε την έκδοση αυτού του τόμου με τη συνοπτική ιστορία της Ορθοδόξου Πρωτοχριστιανικής Εκκλησίας της Ουαλίας και της Ιρλανδίας και με βιογραφίες αγνώστων κατά το πλείστον στο ελληνικό κοινό Αγίων αυτής. Ελπίζομε ότι οι χριστιανοί της Ελλάδος θα αγαπήσουν τους βιογραφούμενους Αγίους και θα τους έχουν πρέσβεις και βοηθούς στον πνευματικό τους αγώνα και στα βιοτικά προβλήματά τους όταν τους επικαλούνται.

Η Ορθόδοξος Εκκλησία μας περιλαμβάνει στους κόλπους της πιστούς όλων των εθνοτήτων χωρίς φυλετικές διακρίσεις και οι συμπατριώτες μας που είναι εξοικειωμένοι σ' αυτό, ασφαλώς δεν θα εκπλαγούν από το πλήθος των Ουαλών και των Ιρλανδών αγίων, από την θερμή αγάπη τους στο Χριστό μας και από τη μεγάλη θαυματουργική τους δύναμη.

Η συγγραφέας για να συλλέξει όλες τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται σ' αυτό το βιβλίο αφιέρωσε πολλά χρόνια της ζωής της, εγκατεστάθηκε στην Ουαλία, μελέτησε πολλά βιβλία σε βιβλιοθήκες, επεσκέφθη τους τόπους όπου έζησαν οι άγιοι, και άκουσε προφορικές παραδόσεις των σημερινών κατοίκων της Ουαλίας και της Ιρλανδίας. Ίσως κάποιες απ' αυτές να μην είναι γνωστές στο ελληνόφωνο κοινό, αλλά έτσι διατηρούνται μεταξύ των Ουαλών και των Ιρλανδών, οι οποίοι αν και δεν είναι σήμερα Ορθόδοξοι, αγαπούν και σέβονται και τιμούν αυτούς τους παλαιούς αγίους της Εκκλησίας τους και λαχταρούν και ονειρεύονται και επιθυμούν την επάνοδό τους στην Ορθοδοξία. [...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Ορθόδοξη βρετανική και κελτική εκκλησία
Υπότιτλος βιβλίου:Βίοι αγίων της Ουαλίας
Εκδότης:Η Μεταμόρφωσις του Σωτήρος
Συντελεστές βιβλίου:Μαζαράκη, Κασσιανή (Συγγραφέας)
ISBN:9789606890086
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2011
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες