Διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές

Εκδότης:
Ιατρικές Εκδόσεις Σιώκης
Έτος:
1995
ISBN:
9789607461124
Σελίδες:
300
Διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές
Τιμή εκδότη:€11,43
Η τιμή μας: €10,29
Διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές
Οι πρακτικές παρακλινικές μέθοδοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κλινικής ιατρικής. Για να προβούμε στην εφαρμογή μιας μεθόδου στην πράξη με ασφάλεια, προκαλώντας συγχρόνως στον ασθενή ελάχιστη δυσφορία και μέγιστη ωφέλεια, απαιτείται μεγάλη αντίληψη των συνολικών απαιτήσεών της. Πριν από τη διενέργεια κάποιας τεχνικής θα χρειαστεί να αναρωτηθούμε ποιες είναι οι ενδείξεις, ποιος εξοπλισμός απαιτείται, ποιες παγίδες υπάρχουν, δηλαδή τι χρειάζεται για να είναι η μέθοδος επιτυχής.
Στο εγχειρίδιο αυτό περιγράφονται συνολικά 25 πρακτικές μέθοδοι. Πολλές διενεργούνται συχνά στα νοσοκομεία και μερικές στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Κάθε μέθοδος περιγράφεται λεπτομερώς από κλινικούς γιατρούς που την εκτελούν και την επιβλέπουν συχνά. Ο σκοπός κάθε περιγραφής είναι να καθοδηγήσει τον γιατρό με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στην τεχνική που περιγράφεται.
Το εγχειρίδιο αποσκοπεί να βοηθήσει τόσο τους υποψήφιους γιατρούς όσο και το νεότερο ενεργό ιατρικό προσωπικό των περισσότερων κλινικών ιδιοτήτων.
Τίτλος βιβλίου:Διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές
Εκδότης:Ιατρικές Εκδόσεις Σιώκης
Συντελεστές βιβλίου:Γεωργίου, Θεόδωρος, ιατρός παθολόγος (Μεταφραστής)
ISBN:9789607461124
Στοιχεία έκδοσης: 1995
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες