Η χρήση των νευρωνικών μοντέλων για την κατανόηση της δομής και λειτουργίας του εγκεφάλου

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2010
ISBN:
9789603946649
Σελίδες:
206
Η χρήση των νευρωνικών μοντέλων για την κατανόηση της δομής και λειτουργίας του εγκεφάλου
Τιμή εκδότη:€65,00
Η τιμή μας: €61,75
στο καλάθι
Η χρήση των νευρωνικών μοντέλων για την κατανόηση της δομής και λειτουργίας του εγκεφάλου
Αυτό το βιβλίο αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος δίνουμε σταυς φοιτητές των βιολογικών και ιατρικών επιστημών μια γενική εισαγωγή για τον εγκέφαλο και τις θεωρητικές βάσεις που μας επιτρέπουν να μελετήσουμε την σχέση μεταξύ της δομής και λειτουργίας του χρησιμοποιώντας νευρωνικά μοντέλα που βασίζονται σε γνωστές έννοιες από τη Νευροφυσιολογία.
Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζουμε μια άλλη μέθοδο μελέτης ανεξάρτητη από την πρώτη που αναφέραμε προηγουμένως που βασίζεται στη μέθοδο προσομοίωσης με τεχνικές ηλεκτρονικών υπολογιστών για τη μελέτη της δυναμικής των νευρωνικών συστημάτων. Όπως θα διαπιστώσουμε με την περιγραφή αυτών των μεθόδων η αναλυτική και η μέθοδος προσομοίωσης είναι δύο συμπληρωματικές μέθοδοι που βοηθούν τους ερευνητές που εργάζονται σε αυτό το πεδίο να εμβαθύνουν περισσότερο και να μπορέσουν να διαπιστώσουν πιο καθαρά πως εργάζεται ο εγκέφαλος και πως επιτελεί το δύσκολο έργο του.
Έτσι πιστεύουμε ότι αυτό το βιβλίο θα προσφέρει γνώσεις και κίνητρα για νέους ερευνητές που ακόμη χρειάζεται για να μελετηθεί το μυστήριο που κρύβει μέσα του αυτό το γκρίζο κουτί που ονομάζεται εγκέφαλος.
Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο τεχνικό μου κ. Γ. Χαραλαμπίδη και στον υπ. Διδάκτορα κ. Π. Αντωνίου για την επιμέλεια και την επεξεργασία των διαγραμμάτων και την καλύτερη παρουσίαση αυτού του συγγράμματος. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγο μου για την ηθική συμπαράσταση και την κόρη μου για την διόρθωση αυτού του βιβλίου.
Τίτλος βιβλίου:Η χρήση των νευρωνικών μοντέλων για την κατανόηση της δομής και λειτουργίας του εγκεφάλου
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Άννινος, Φ. Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603946649
Στοιχεία έκδοσης: 2010
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες