Οδηγός τσέπης παθολογίας

Εκδότης:
Εκδόσεις Ροτόντα
Έτος:
2009
ISBN:
9789606894022
Εξώφυλλο:
Σπειροειδές
Οδηγός τσέπης παθολογίας
Τιμή εκδότη:€52,00
Η τιμή μας: €49,40
στο καλάθι
Οδηγός τσέπης παθολογίας
Γραμμένο από ειδικευόμενους, ειδικούς και συνεργάτες, το σκεπτικό του οδηγού τσέπης Παθολογίας ήταν να προσφέρει, με όσο πιο συνοπτικό τρόπο γίνεται, τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζει ένας κλινικός γιατρός προκειμένου να μπορεί να προσεγγίσει και να αντιμετωπίσει τα συνηθέστερα ενδονοσοκομειακά παθολογικά προβλήματα.
Η καταπληκτική απόκριση στις προηγούμενες εκδόσεις σημαίνει ότι καταφέραμε να βοηθήσουμε να εκπληρωθεί μία σημαντική ανάγκη των κλινικών γιατρών. Σε αυτή την Τρίτη έκδοση προστίθενται αρκετές σημαντικές βελτιώσεις: σχολαστική επικαιροποίηση όλων των θεμάτων αλλά και προσθήκη αρκετών νέων θεμάτων (ενδοκαρδιακές συσκευές, ερμηνεία ακτινογραφίας θώρακος, μυκητιασικές λοιμώξεις, λοιμώξεις από κρότωνες και υποθερμία για ανοξική εγκεφαλική βλάβη), ενσωμάτωση βιβλιογραφικών αναφορών των πλέον πρόσφατων ανασκοπήσεων αλλά και σημαντικών μελετών που δημοσιεύθηκαν μέχρι την αρχή του 2007 και η χρήση χρώματος. Προτάσεις για περαιτέρω βελτιώσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες.
Φυσικά, η Παθολογία είναι εξαιρετικά ευρεία ως αντικείμενο ώστε να μπορεί να συνοψισθεί σε οποιοδήποτε εγχειρίδιο οποιουδήποτε μεγέθους. Σε πολλά από τα θέματα που αναφέρονται στο παρόν εγχειρίδιο έχουν αφιερωθεί εκτενή συγγράμματα. Ο οδηγός τσέπης Παθολογίας είναι μόνο η αφετηρία, που θα καθοδηγήσει κάποιον στις αρχικές φάσεις της διάγνωσης και αντιμετώπισης, μέχρι να βρεθεί περισσότερος χρόνος και να συμβουλευθεί κανείς πιο οριστικές πηγές. Παρόλο που το βιβλίο γράφτηκε με βάση τις αρχές της αποδεικτικής Ιατρικής, η Ιατρική είναι τόσο επιστήμη όσο και τέχνη. Και όπως πάντα, σε κάθε περιστατικό χρειάζεται να εφαρμόζει κανείς και ορθή κλινική κρίση.
Τίτλος βιβλίου:Οδηγός τσέπης παθολογίας
Τίτλος πρωτότυπου:Pocket Medicine, 3rd edition
Εκδότης:Εκδόσεις Ροτόντα
Συντελεστές βιβλίου:Sabatine, Marc S. (Συγγραφέας)
Τσάπας, Απόστολος Γ. (Μεταφραστής)
ISBN:9789606894022
Σειρά εκδότη:The Massachusetts General Hospital Handbook
Στοιχεία έκδοσης: 2009
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες