Οστεοπόρωση στην κλινική πράξη

Εκδότης:
Ινστιτούτο Παθήσεων Σπονδυλικής Στήλης
Έτος:
2004
ISBN:
9789609173216
Σελίδες:
255
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οστεοπόρωση στην κλινική πράξη
Τιμή εκδότη:€30,14
Η τιμή μας: €27,13
Οστεοπόρωση στην κλινική πράξη
Η οστεοπόρωση είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Αφορά εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη. Ο πληθυσμός της γης συνεχώς μεγαλώνει και γηράσκει. Η οστεοπόρωση αιωρείται σαν μια σοβαρή απειλή νοσηρότητος και θνησιμότητος.
Το Ινστιτούτο Παθήσεων Σπονδυλικής Στήλης εκδίδει το τρίτο του βιβλίο, αφιερωμένο στην οστεοπόρωση. Πρόκειται για ένα εύχρηστο εγχειρίδιο που θα βοηθήσει στην κατανόηση της πάθησης και στην αντιμετώπιση των καθημερινών κλινικών προβλημάτων.
Στο πρώτο μέρος γίνεται υπενθύμιση των αναγκαίων βασικών εννοιών. Στο δεύτερο μέρος αναπτύσσονται τα νοσολογικά δεδομένα της οστεοπόρωσης με έμφαση στη διαφορική διάγνωση και στην ακτινολογική προσέγγιση. Στο τρίτο και τέταρτο μέρος αναφέρονται εκτενώς τα αντιοστεοπορωτικάκ φάρμακα και χαράσσεται η θεραπευτική στρατηγική των διαφόρων μορφών της νόσου. Σε ιδιαίτερα κεφάλαια περιγράφονται οι τεχνικές της κυφοπλαστικής και της σπονδυλοπλαστικής.
Τίτλος βιβλίου:Οστεοπόρωση στην κλινική πράξη
Εκδότης:Ινστιτούτο Παθήσεων Σπονδυλικής Στήλης
Συντελεστές βιβλίου:Γουλές, Δημήτρης Ι. (Συγγραφέας)
ISBN:9789609173216
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Σημείωση:Προλογικό σημείωμα: Χριστόφορος Χαραλαμπάκης, καθηγητής γλωσσολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες