Έγχρωμος άτλας ανατομικής του ανθρώπου

Εκδότης:
Ιατρικές Εκδόσεις Λίτσας
Έτος:
1993
ISBN:
9783794515028
Σελίδες:
487
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Έγχρωμος άτλας ανατομικής του ανθρώπου
Τιμή εκδότη:€90,00
Η τιμή μας: €90,00
Έγχρωμος άτλας ανατομικής του ανθρώπου
Ο Έγχρωμος Άτλας Ανατομικής του Ανθρώπου των Rohen και Yokochi αποτελεί εργασία ορόσημο, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της τρισδιάστατης φωτογραφικής απεικόνισης των ανατομικών παρασκευασμάτων με την απλότητα και σαφήνεια των σχηματικών παραστάσεων. Έτσι προσφέρει σαφή, κατανοητή και πρακτική προσέγγιση της ανατομικής του ανθρώπινου σώματος, με τρόπο τέτοιο που κανένας άλλος άτλας μέχρι σήμερα δεν έχει πετύχει.

Στην καινούργια του έκδοση έχουν προστεθεί 200 νέες φωτογραφίες ανατομικών παρασκευών, ημισχηματικών σχεδιαγραμμάτων, αξονικών και μαγνητικών τομογραφιών. Η σειρά των κεφαλαίων και των εικόνων έχει σημαντικά τροποποιηθεί, έτσι ώστε κάθε κεφάλαιο αποτελείται τώρα από δύο μέρη· το πρώτο περιγράφει την ανατομική διάταξη κατά σύστημα και το δεύτερο απεικονίζει την τοπογραφική ανατομική από τις επιπολής στιβάδες προς τις βαθύτερες και τις όλως εν τω βάθει. Έτσι ο φοιτητής στην αίθουσα ανατομών προσανατολίζεται και καθοδηγείται στην ανατομική παρασκευή του πτώματος.

Ο Έγχρωμος Άτλας Ανατομικής του Ανθρώπου, μοναδικός στο είδος του, αποτελεί ήδη κλασικό σύγγραμμα της ιατρικής βιβλιογραφίας, παγκόσμια αποδεκτό για την ποιότητα και τη διδακτική του αξία, και απαραίτητο εργαλείο για το φοιτητή και το γιατρό.
Τίτλος βιβλίου:Έγχρωμος άτλας ανατομικής του ανθρώπου
Εκδότης:Ιατρικές Εκδόσεις Λίτσας
Συντελεστές βιβλίου:Yokochi, Chihiro (Συγγραφέας)
Rohen, Johannes W. (Συγγραφέας)
ISBN:9783794515028
Στοιχεία έκδοσης: 1993
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες