Πρόσφατες εξελίξεις στην καρδιολογία

Εκδότης:
Ιατρικές Εκδόσεις Λίτσας
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Πρόσφατες εξελίξεις στην καρδιολογία
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Πρόσφατες εξελίξεις στην καρδιολογία
Οι Πρόσφατες Εξελίξεις στην Καρδιολογία αποτελούν τη συνέχεια και συμπλήρωση των τριών τελευταίων συγγραμμάτων του Ν. Παπάζογλου, που κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις μας (Καρδιακές Αρρυθμίες, Ισχαιμική Καρδιοπάθεια, Στηθάγχη-Έμφραγμα , και Κλινική Καρδιολογία), τόσο χρονικά όσο και σε βάθος.

Στο καινούργιο βιβλίο ο συγγραφέας αναλύοντας περί τις 950 δημοσιεύσεις από τα εγκυρότερα ιατρικά περιοδικά του κόσμου (AJC, AHJ, BJH, JAMA, NEMJ, Circ), που καλύπτουν ένα τεράστιο φάσμα γνώσεων, δίνει έμφαση σε κάθε σημαντική μεθοδολογική λεπτομέρεια, στα συνιστώμενα δοσολογικά σχήματα και στα πορίσματα κάθε μελέτης, χωρίς να παραλείπει να αναφέρει όλες τις αντικρουόμενες απόψεις με προσωπικά σχόλια, για να μπορέσει ο αναγνώστης να καθοδηγηθεί και να εκτιμήσει μόνος του κάθε άποψη ή εύρημα.

Το βιβλίο αυτό θα αποτελέσει ένα ανεκτίμητο βοήθημα ακόμη για το γιατρό που συνειδητά μοχθεί για την ανανέωση των γνώσεών του, με ανάγνωση του διεθνούς ιατρικού περιοδικού τύπου, γιατί με τη συστηματική και διεξοδική παράθεση όλων των νεότατων πληροφοριών της επιστήμης θα έχει τη δυνατότητα να τις εντάξει σε ολοκληρωμένα πλαίσια γνώσεων, στα οποία θα μπορεί να ανατρέχει σε κάθε στιγμή αμφιβολίας.
Τίτλος βιβλίου:Πρόσφατες εξελίξεις στην καρδιολογία
Εκδότης:Ιατρικές Εκδόσεις Λίτσας
Συντελεστές βιβλίου:Παπάζογλου, Νικόλαος (Συγγραφέας)
ISBN:
Στοιχεία έκδοσης:
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες