Εγχειρίδιο ανατομικής του ανθρώπου με έγρωμο άτλαντα (τ.1)

Μυοσκελετικό σύστημα
Εκδότης:
Ιατρικές Εκδόσεις Λίτσας
Έτος:
1985
Σελίδες:
432
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εγχειρίδιο ανατομικής του ανθρώπου με έγρωμο άτλαντα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Εγχειρίδιο ανατομικής του ανθρώπου με έγρωμο άτλαντα (τ.1)
Το "Εγχειρίδιο Ανατομικής του Ανθρώπου με Έγχρωμο Άτλαντα" των Καθηγητών W. Kahle, H. Leonhardt και W. Platzer, χωρισμένο σε τρεις τόμους, ανάλογα με τα οργανικά συστήματα (1ος - Μυοσκελετικό σύστημα, 2ος - Εσωτερικά όργανα, 3ος - Νευρικό σύστημα και Αισθητήρια όργανα), κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και σε πολλές χώρες της Αμερικής και της Ασίας και αποτελεί απαραίτητο βοήθημα για τους φοιτητές της Ιατρικής και των συναφών επιστημών.

Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ολοκληρωμένου και πλήρους συγγράμματος Ανατομικής και λεπτομερούς άτλαντα, με 2558 εικόνες, που είναι σαφείς, ακριβείς και, το κυριότερο, διδακτικές και δεμένες αρμονικά με το κείμενο. Εξάλλου, με το εύχρηστο σχήμα του, μπορεί να γίνει αθόρυβος σύντροφος του φοιτητή, τόσο στην αίθουσα Ανατομών όσο και στις αίθουσες διδασκαλίες και μελέτης. Οι συχνές προεκτάσεις του κειμένου σε κλινικά ανατομικά θέματα κεντρίζουν το ενδιαφέρον και δίνουν στο φοιτητή σωστές βάσεις για την αυριανή κλινική άσκηση, ενώ, από την άλλη πλευρά, αποτελούν για τον ειδικευόμενο και ειδικό γιατρό το ερέθισμα μιας ευχάριστης και ξεκούραστης υπενθύμισης ανατομικών γνώσεων.
Η ανάγνωση του έργου αυτού συνιστάται παγκοσμίως!

Ο αρμονικός συνδυασμός κλινικού κειμένου, ύλης αναφοράς και πολύχρωμων εικόνων καθιστά το τρίτομο αυτό έργο εξαιρετικά χρήσιμο τόσο σε φοιτητές όσο και σε γιατρούς.
Τίτλος βιβλίου:Εγχειρίδιο ανατομικής του ανθρώπου με έγρωμο άτλαντα
Υπότιτλος βιβλίου:Μυοσκελετικό σύστημα
Εκδότης:Ιατρικές Εκδόσεις Λίτσας
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Kahle, Werner (Συγγραφέας)
Leonhardt, Harold (Συγγραφέας)
Platzer, Werner (Συγγραφέας)
Παπαδόπουλος, Ν. (Μεταφραστής)
ISBN:
Στοιχεία έκδοσης: 1985
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες