Drugs

Ένας πλήρης οδηγός για τις νόμιμες και τις παράνομες ψυχοδραστικές ουσίες
Εκδότης:
Ερευνητές
Έτος:
2009
ISBN:
9789603684374
Σελίδες:
366
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Drugs
Τιμή εκδότη:€17,00
Η τιμή μας: €15,30
στο καλάθι
Drugs
Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στα "σκληρά" και τα "μαλακά ναρκωτικά; Είναι όλες οι ουσίες εθιστικές; Ποια είναι τα παραισθησιογόνα ναρκωτικά και ποια τα νόμιμα διεγερτικά; Tι είναι η "οργή των στεροειδών"; Πόσα είδη χασίς υπάρχουν και πώς τα ξεχωρίζει κανείς;

Το βιβλίο του Harry Shapiro παρέχει ένα μεγάλο εύρος πληροφοριών για κάθε είδος διαθέσιμης ψυχοδραστικής ουσίας, χωρίς να ωραιοποιεί αλλά ούτε και να καταδικάζει τη χρήση των ουσιών αυτών. Καλύπτοντας τα πάντα, από Έκσταση και μαριχουάνα ως αλκοόλ και καφεΐνη, το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν αμερόληπτο και τεκμηριωμένο οδηγό ψυχοδραστικών ουσιών.

Χωρισμένο σε επτά κεφάλαια, Κατασταλτικά Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, Αντικαταθλιπτικά, Αναλγητικά, Διεγερτικά, Παραισθησιογόνα, Μαριχουάνα και Νόμιμα διεγερτικά, το βιβλίο παρουσιάζει με σαφή και απόλυτα κατανοητό τρόπο τις διάφορες ψυχοτρόπες ουσίες και όσα πρέπει να ξέρει κανείς για την κάθε μια. Τα λήμματα περιλαμβάνουν περιγραφές των ουσιών, αναφορές στην προέλευσή τους, τον τρόπο χρήσης τους, τα πιθανά συμπτώματα στο σώμα, το μυαλό και τα συναισθήματα του χρήστη, τους κινδύνους για την υγεία, και εξετάζουν την ενδεχόμενη σωματική και ψυχική εξάρτηση, καθώς και νομικά ζητήματα.
Τίτλος βιβλίου:Drugs
Υπότιτλος βιβλίου:Ένας πλήρης οδηγός για τις νόμιμες και τις παράνομες ψυχοδραστικές ουσίες
Τίτλος πρωτότυπου:Recreational Drugs: A Directory
Εκδότης:Ερευνητές
Συντελεστές βιβλίου:Shapiro, Harry (Συγγραφέας)
Τσαγκαράτου, Αιμιλία (Μεταφραστής)
ISBN:9789603684374
Σειρά εκδότη:Ο Άνθρωπος και ο Κόσμος του
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2009
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες