Παιχνίδι με την άμμο

Μια ψυχοθεραπευτική πρόσβαση στην ψυχή
Εκδότης:
Αρσενίδης
Έτος:
1996
ISBN:
9789602530481
Σελίδες:
187
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Παιχνίδι με την άμμο
Τιμή εκδότη:€14,84
Η τιμή μας: €13,36
στο καλάθι
Παιχνίδι με την άμμο
Η Dora Kalff, μαθήτρια του C. G. Jung, παρουσιάζει εδώ τη συναρπαστική ψυχοθεραπευτικής της μέθοδο, που βασίζεται στην ενδόμυχη τάση της ψυχής για ίαση. Όταν η φυσική ροπή για ανάπτυξη και ολοκλήρωση της προσωπικότητας προσκρούει σ' έναν φραγμό και παρεμποδίζεται σοβαρά, θα χρειαστεί βοήθεια για να ξεπεραστεί η δυσκολία. Αυτό ακριβώς κάνει το Παιχνίδι με την Άμμο: ένα κουτί με άμμο και αναρίθμητες μικρές φιγούρες επιτρέπουν στο παιδί ή στον ενήλικα να εκφραστεί ελεύθερα. Πλάθει και δημιουργεί ασυνείδητα εικόνες της ψυχής του, κι έτσι αρχίζει να ξετυλίγεται η πορεία προς την ίαση.
Στο βιβλίο αυτό θα γνωρίσουμε την ψυχοθεραπευτική αυτή μέθοδο αλλά συγχρόνως τη μοναδική και πλούσια προσωπικότητα της Dora Kalll.
To Παιχνίδι με την Άμμο έχει γίνει γνωστό στα πέρατα του κόσμου. Όμως ο θεραπευτής πρέπει να έχει επιστημονική κατάρτιση, προσωπική εμπειρία και γνώση του συμβολισμού του Jung προτού διακινδυνεύσει την εφαρμογή αυτής της ψυχοθεραπείας. Το βιβλίο αυτό, γραμμένο στα γερμανικά, έχει μεταφραστεί σε πάρα πολλές γλώσσες: όπως στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Ιαπωνικά και Ελληνικά.
Τίτλος βιβλίου:Παιχνίδι με την άμμο
Υπότιτλος βιβλίου:Μια ψυχοθεραπευτική πρόσβαση στην ψυχή
Εκδότης:Αρσενίδης
Συντελεστές βιβλίου:Kalff, Dora M. (Συγγραφέας)
Χαρβάτη - Φέντον, Νίτσα (Μεταφραστής)
Κομίνου, Ελισάβετ (Μεταφραστής)
ISBN:9789602530481
Στοιχεία έκδοσης: 1996
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες