Σύνοψη κλινικής ψυχιατρικής

Απλή, πρακτική και εύκολη προσέγγιση της κλινικής εικόνας και θεραπείας των ψυχικών παθήσεων: Χρήσιμη σε ψυχιάτρους, νευρολόγους, ψυχολόγους και σε όσους ενδιαφέρονται για θέματα ψυχικής υγείας
Εκδότης:
University Studio Press
Έτος:
2000
ISBN:
9789601208879
Σελίδες:
401
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σύνοψη κλινικής ψυχιατρικής
Τιμή εκδότη:€22,00
Η τιμή μας: €20,50
Σύνοψη κλινικής ψυχιατρικής
Η ανα χείρας Σύνοψη Κλινικής Ψυχιατρικής είναι σύντομη, εύκολη στην ανάγνωση και πρακτική στη χρήση της. Απευθύνεται σε όλους τους κλινικούς γιατρούς και στους φοιτητές της ιατρικής, τους ψυχολόγους, αλλά και σε όσους κατά την άσκηση του επαγγέλματός τους αντιμετωπίζουν αρρώστους με ψυχιατρικά προβλήματα.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα συνηθέστερα ψυχιατρικά σύνδρομα που παρουσιάζονται στην καθημερινή (κλινική) πράξη και στην αντιμετώπισή τους με ψυχοφάρμακα και/ή ψυχοθεραπεία.
Επισημαίνεται ακόμη ότι για την κατανόηση των διαφόρων κλινικών εικόνων μεγάλη βοήθεια παρέχει η περιγραφή περιπτώσεων αρρώστων και ο τρόπος με τον οποίον αντιμετωπίστηκαν.
Τίτλος βιβλίου:Σύνοψη κλινικής ψυχιατρικής
Υπότιτλος βιβλίου:Απλή, πρακτική και εύκολη προσέγγιση της κλινικής εικόνας και θεραπείας των ψυχικών παθήσεων: Χρήσιμη σε ψυχιάτρους, νευρολόγους, ψυχολόγους και σε όσους ενδιαφέρονται για θέματα ψυχικής υγείας
Εκδότης:University Studio Press
Συντελεστές βιβλίου:Μπαλλής, Θεόδωρος Ι. (Συγγραφέας)
ISBN:9789601208879
Στοιχεία έκδοσης: 2000
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες