Ο ερχομός των υιών του φωτός

Η προαιώνια διαμάχη τους με το σπέρμα του κακού συνεχίζεται...
Εκδότης:
Πύρρα
Έτος:
2009
ISBN:
9789608758568
Σελίδες:
312
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο ερχομός των υιών του φωτός
Τιμή εκδότη:€37,10
Η τιμή μας: €33,39
στο καλάθι
Ο ερχομός των υιών του φωτός
Η έρευνα που παρουσιάζεται σε αυτό το βιβλίο αποκαλύπτει τις μακροχρόνιες προσπάθειες του σπέρματος του κακού, που έχει ως σκοπό να επηρεάσει, να αλλοιώσει, να κακοποιήσει και να διαφθείρει το ανθρώπινο γένος.

Επίσης, γνωστοποιείται και αναλύεται η ύπαρξη της αιώνιας διαμάχης μεταξύ των δυνάμεων του καλού και του κακού, από τη γέννηση της ανθρωπότητας έως τις μέρες μας, όπως προκύπτει μέσα από ουσιώδη θρησκευτικά και ιστορικά στοιχεία.

Ακόμη, φανερώνεται η αδιάσπαστη και συνεχής σχέση του αρχαίου Ελληνισμού με τον Χριστιανισμό και καταγράφονται οι ομοιότητες και η ταύτισή τους. Έτσι καταδεικνύεται η σχέση του Ιησού Χριστού με τον Ελληνισμό, όπως και η σχέση τους με το σύμβολο "Έψιλον".

Επιπρόσθετα, παρουσιάζονται τα σημαντικότερα κείμενα τα οποία αναφέρουν τις παρεμβάσεις των Αγγέλων ή Υιών του Θεού στην ανθρώπινη ιστορία, αναφορές οι οποίες βρίσκονται στα κείμενα της Αγίας Γραφής, των Απόκρυφων Ευαγγελίων και των απόρρητων χειρογράφων του Κουμράν, επισημαίνεται ο καθοριστικός ρόλος αυτών των υπερφυσικών οντοτήτων, που έπαιξαν και θα παίξουν στα πιο σοβαρά ιστορικά γεγονότα της ανθρωπότητας.

Τέλος, περιγράφεται η κατάσταση που επικρατεί στη σημερινή εποχή, όπου οι σκοποί του Σιωνισμού και της νέας τάξης πραγμάτων εκφράζουν τις διαστάσεις του κακού στις μέρες μας.
Τίτλος βιβλίου:Ο ερχομός των υιών του φωτός
Υπότιτλος βιβλίου:Η προαιώνια διαμάχη τους με το σπέρμα του κακού συνεχίζεται...
Εκδότης:Πύρρα
Συντελεστές βιβλίου:Ιωαννίδης, Μιλτιάδης Ευστ. (Συγγραφέας)
Σαλονικίδης, Απόστολος Κ. (Επιμελητής)
ISBN:9789608758568
Στοιχεία έκδοσης: 2009
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Φιλοσοφία
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες