Η γιόγκα της καρδιάς

Δέκα ηθικές αρχές για να κατακτήσετε την προσωπική ανάπτυξη, να αποκτήσετε απεριόριστη αυτοπεποίθηση και να επιτύχετε τους στόχους σας
Εκδότης:
Διόπτρα
Έτος:
2001
ISBN:
9789603641889
Σελίδες:
249
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η γιόγκα της καρδιάς
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η γιόγκα της καρδιάς
Όταν οι άνθρωποι καταφεύγουν στη Γιόγκα, συνήθως είναι για να εκμεταλλευτούν τις θεραπευτικές και ενδυναμωτικές της ιδιότητες, γι' αυτό και τα περισσότερα σχετικά βιβλία αναφέρονται στις γνωστές ασκήσεις. Έτσι, η πιο συναρπαστική και ανανεωτική πλευρά της Γιόγκα συχνά περνά σε δεύτερη μοίρα.

"Η Γιόγκα της Καρδιάς" είναι το πρώτο βιβλίο που εξηγεί γιατί η φιλοσοφία της Γιόγκα είναι το κλειδί για την απόκτηση ευεξίας, θάρρους και αυτοπεποίθησης. Η Γιόγκα της Καρδιάς φτάνει στην ουσία αυτής της φιλοσοφίας και αναλύει με τρόπο απλό και κατανοητό, τις δέκα βασικές ηθικές αρχές που τη διέπουν. Μεταξύ των αρχών αυτών είναι και οι εξής:
1.Μην κάνεις κακό (Πρώτη Ηθική Αρχή)
2.Μάθε περισσότερα για τον πραγματικό σου εαυτό (Δεύτερη Ηθική Αρχή)
3.Απλοποίησε τα πράγματα που θέλεις και χρειάζεσαι (Πέμπτη Ηθική Αρχή)
4.Ενθάρρυνε την ηρωική ικανότητα που κρύβεις μέσα σου (Όγδοη Ηθική Αρχή)

Η Άλις Κρίστενσεν μεταφέρει αυτές τις θεμελιώδεις αρχές στην καθημερινή ζωή, αποδεικνύοντάς μας πως όταν εφαρμόζονται καθημερινά, η ζωή γίνεται πιο πλούσια και μας γεμίζει περισσότερο - είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και χαλαροί, και γνωρίζουμε τι ζητάμε πραγματικά από τη ζωή μας. Ξαφνικά, αυτά που κάνουμε και αυτά που προσδοκάμε να κάνουμε αποκτούν αληθινό νόημα.
Τίτλος βιβλίου:Η γιόγκα της καρδιάς
Υπότιτλος βιβλίου:Δέκα ηθικές αρχές για να κατακτήσετε την προσωπική ανάπτυξη, να αποκτήσετε απεριόριστη αυτοπεποίθηση και να επιτύχετε τους στόχους σας
Τίτλος πρωτότυπου:Yoga of the Heart
Εκδότης:Διόπτρα
Συντελεστές βιβλίου:Christensen, Alice (Συγγραφέας)
Παπασημακοπούλου, Θέλξη (Μεταφραστής)
ISBN:9789603641889
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2001
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες