Δεν φτάνει μόνο η πίστη... (Τόμος 2)

Ιεραποστολικές επιστολές Β΄
Εκδότης:
Εν πλω
Έτος:
2009
ISBN:
9789606719356
Σελίδες:
317
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δεν φτάνει μόνο η πίστη...
Τιμή εκδότη:€15,07
Η τιμή μας: €13,56
στο καλάθι
Δεν φτάνει μόνο η πίστη... (Τόμος 2)
"Λέτε ότι πιστεύετε στον Θεό και το θεωρείτε αρκετό. "Και τα δαιμόνια πιστεύουσι και φρίσσουσι" (Ιακ. 2,19). Εσείς ως άνθρωπος πρέπει να έχετε κάτι περισσότερο. Ας πούμε, σας οφείλει κάποιος πέντε διαφορετικά πράγματα, και σας επιστρέφει μόνο το ένα, δεν θα θυμώσετε; Και από εσάς ο Δημιουργός ζητά πέντε πράγματα, ενώ εσείς Του προσφέρετε μόνο το ένα. Αυτά τα πέντε πράγματα είναι τα εξής: Η πίστη στον Θεό, η γνώση της αγάπης του Θεού, η γνώση της θέλησης του Θεού, η γνώση της ενέργειας του Θεού, η γνώση της κρίσης του Θεού.

Στην πίστη στον Θεό μπορούσατε να φθάσετε όπως θα έφθανε ένας οποιοσδήποτε παγανιστής, παρατηρώντας τη φύση, και συμπεραίνοντας ότι η ύλη προϋποθέτει και Δημιουργό. Όμως όλα τα άλλα ο παγανιστής δεν μπορεί να τα γνωρίσει χωρίς το Ευαγγέλιο του Χριστού...

Δεν φτάνει, λοιπόν, μονό η πίστη στον Θεό, αλλά είναι απαραίτητα και όλα τα αλλά που ο Σωτήρας του κόσμου ανήγγειλε στους ανθρώπους και ζήτησε απ' αυτούς. Αφού εάν ήταν αρκετό μόνο εκείνο που η φύση μας υπαινίσσεται, και που εσείς θεωρείτε αρκετό, τότε και ο ερχομός του Υιού του Θεού στον κόσμο θα ήταν άχρηστος, και τα πάθη Του στον σταυρό ανόητα. Γι' αυτό βιαστείτε, μέχρι να έρθει ο θάνατος, να ντύσετε τον νεκρό σκελετό της πίστης σας με σάρκα και ζωή".
Τίτλος βιβλίου:Δεν φτάνει μόνο η πίστη...
Υπότιτλος βιβλίου:Ιεραποστολικές επιστολές Β΄
Εκδότης:Εν πλω
Συντελεστές βιβλίου:Nikolaj Velimirovic, Sveti, 1881-1956 (Συγγραφέας)
Σαραγούδα - Πέτσιν, Νεφέλη (Μεταφραστής)
Σαραγούδας, Ηλίας (Μεταφραστής)
Πέτσιν, Σβετλάνα (Μεταφραστής)
ISBN 10:
ISBN 13:
9606719359
9789606719356
Σειρά εκδότη:
Πρώτη έκδοση:Απρίλιος 2009
Τόμος:2
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες