Η προφητεία του τέλους

Πρώτη επαλήθευση
Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2001
ISBN:
9789601404875
Σελίδες:
242
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η προφητεία του τέλους
Τιμή εκδότη:€13,24
Η τιμή μας: €11,92
Η προφητεία του τέλους
Το βιβλίο Η Προφητεία του Τέλους γράφτηκε το 1996, μετά από έναν προφητικό οραματισμό του Δημήτρη Παπέυ, και εκδόθηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο, τον Ιούνιο του 1999. Τρεις μήνες μετά την πρώτη του έκδοση, άρχισε να επαληθεύεται με τους σεισμούς της Αθήνας και με άλλα συμβαίνοντα, με αποκορύφωμα την επαλήθευση της περιγραφόμενης σ' αυτό πτώσης των ουρανοξυστών της Νέας Υόρκης στις 11 Σεπτεμβρίου. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, Η Προφητεία του Τέλους - Πρώτη Επαλήθευση, είναι επανέκδοση του αρχικού, με την προσθήκη επεξηγηματικών σημειώσεων. Και η επαλήθευση των προφητειών συνεχίζεται...
"Στη μεγάλη πόλη την πανάρχαιη, που Κήρυκας των Εθνών στάθηκε στο βράχο της για να κηρύξει το μεγάλο Θεό, ο θάνατος, η ερήμωση, ο σεισμός και ο πόνος καραδοκούν να δώσουν μεγάλο χτύπημα που ποτέ στο παρελθόν δεν έδωσαν".
"Με πήρε και πέταξα πάνω από τη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον, το Οχάιο. Παντού ερημιά, παντού ερείπια και συντρίμμια... Κοιτώντας τα συντρίμμια είδα τους ουρανοξύστες κάτω".
"Όλη η ανθρωπότητα θα γίνει μάρτυρας μιας μεγάλης σύρραξης που θα ενεργοποιήσει κάποια πολιτικοστρατιωτική πράξη στα ανατολικά της Ινδίας".
"...μια άλλη φοβερή αρρώστια, η οποία θα καλύπτει το ανθρώπινο σώμα, όπως ακριβώς καλύπτει το αλεύρι το μυλωνά, με τη διαφορά ότι αυτή η άρρωστη πούδρα θα βγαίνει μέσα από τους ιστούς των ανθρώπων, θα εξαπλώνεται σε ολόκληρο το σώμα...".
Τίτλος βιβλίου:Η προφητεία του τέλους
Υπότιτλος βιβλίου:Πρώτη επαλήθευση
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Παπέυ, Δημήτρης (Συγγραφέας)
ISBN:9789601404875
Σειρά εκδότη:Ποικίλα Θέματα
Στοιχεία έκδοσης: 2001
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική > Προφητείες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες