Διαμεσολαβούντα στην ασφάλιση πρόσωπα

Εκδότης:
Financial Forum
Έτος:
2002
ISBN:
9789607247421
Σελίδες:
88
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Διαμεσολαβούντα στην ασφάλιση πρόσωπα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Διαμεσολαβούντα στην ασφάλιση πρόσωπα
Είναι σημαντικό πως το μεγαλύτερο μέρος της ορισθείσης "διδακτέας ύλης" για την πιστοποίηση των διαμεσολαβούντων αφορά αυτούς τους διαμεσολαβούντες.

Η ανάγκη για αυτοπροσδιορισμό σημαίνει ότι επικρατεί μια σύγχυση περί την "ταυτότητα" του κύριου συνδετικού κρίκου της αγοράς με τη βιομηχανία. Όντως τα διαμεσολαβούντα πρόσωπα όχι μόνον έχουν πληροφορηθεί ποικολότροπα κατά καιρούς (ασφαλιστές, ασφαλειομεσίτες, ασφαλιστικοί σύμβουλοι, χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι επενδύσεων, κ.α.), αλλά και έχουν κατηγοριοποιηθεί πρόχειρα, αφού μορφές-κατηγορίες των διαμεσολαβούντων δεν έχουν την ανάλογη αντιστοιχία και θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σ' αυτή την κατηγορία ανήκουν οι συντονιστές του Agency System.

Σήμερα (2002), που επιχειρείται να ξεκινήσει η πιστοποίηση των διαμεσολαβούντων στη χώρα μας, επιβάλλεται- παρά τις όποιες ασάφειες-να υπάρξει μια σταθερή απεικόνιση και αντιμετώπιση της τάξης αυτής των επαγγελματιών.

Στο εγχειρίδιο αυτό καταγράφεται η υπάρχουσα κατάσταση και μόνον αυτή. Ευελπιστούμε ότι η διαδικασία και η λειτουργία της αγοράς θα ξεκαθαρίσει σύντομα τα πράγματα, οπότε και το εγχειρίδιο αυτό θα αντικατασταθεί από μια αρτιότερη και σαφέστερη εργασία.
Τίτλος βιβλίου:Διαμεσολαβούντα στην ασφάλιση πρόσωπα
Εκδότης:Financial Forum
Συντελεστές βιβλίου:Ρουχωτάς, Δημήτρης (Συγγραφέας)
ISBN:9789607247421
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2002
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική > Κοινωνική Πολιτική
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες