Το χρονικό του αναδυόμενου κόσμου: Η Νιάλ από τη Γη των ανέμων (τ.1)

Εκδότης:
Φανταστικός Κόσμος
Έτος:
2009
ISBN:
9789606868108
Σελίδες:
391
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Το χρονικό του αναδυόμενου κόσμου: Η Νιάλ από τη Γη των ανέμων
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το χρονικό του αναδυόμενου κόσμου: Η Νιάλ από τη Γη των ανέμων (τ.1)
Η Νιάλ είναι ένα παράξενο κορίτσι. Στον Αναδυόμενο Κόσμο δεν υπάρχει άλλος σαν αυτή. Μεγάλα βιολετί μάτια, μυτερά αφτιά, μπλε μαλλιά. Την μεγάλωσε ένας βετεράνος στρατιώτης και ζει μαζί του σε μια από τις πολλές πόλεις-κάστρα της Γης των Ανέμων. Παίζει και πολεμά μαζί με μια ομάδα φίλων της που την έχει εκλέξει αρχηγό χάρη στην εξαιρετική δύναμη και στην ευκινησία της. Η παιδική της ηλικία πέρασε γεμάτη ανεμελιά αλλά και κάτω από τη σκιά κάποιων παράξενων σκέψεων. Γιατί είναι τόσο διαφορετική από τους άλλους; Γιατί ποτέ κανείς δεν της μίλησε για τη μητέρα που δεν γνώρισε;

Για τη Νιάλ αλλάζουν όλα ξαφνικά όταν οι στρατιές του κακού μάγου Τύραννου, έχοντας ήδη κατακτήσει πέντε από τις οχτώ Χώρες που συνθέτουν τον Αναδυόμενο Κόσμο, επιτίθενται στη Γη των Ανέμων. Ηαντίστασηπου προβάλλει ο στρατός των λαών που παραμένουν ακόμη ελεύθεροι και οι προσπάθειες των μάγων να προστατέψουν τις πόλεις με ξόρκια και με μαγικά δεν αρκούν. Η Νιάλ έχει μόνο μία επιλογή: να γίνει μια πραγματική πολεμίστρια και να υπερασπίζεται τους αθώους που κινδυνεύουν να πέσουν στα χέρια του στρατού του Τυράννου, ο οποίος αποτελείται από τέρατα φαινομενικά ακατάβλητα στον πόλεμο.

Σ' αυτή την επιχείρηση, η Νιάλ μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια δύο συμμάχων: του Σεννάρ, ενός νεαρού μάγου που γίνεται ο «αχώριστος εχθρός» της και, κυρίως, του κρυστάλλινου μαύρου σπαθιού της, που θεωρείται ανίκητο στη μάχη.

Το πρώτο μυθιστόρημα μιας επικής φανταστικής ιστορίας από μια νέα Ιταλίδα συγγραφέα, που έφτασε τις 900.000 πωλήσεις μόνο στην ιταλική αγορά και μεταφράστηκε στις περισσότερες ευρωπαϊκές γλώσσες, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.
Τίτλος βιβλίου:Το χρονικό του αναδυόμενου κόσμου: Η Νιάλ από τη Γη των ανέμων
Τίτλος πρωτότυπου:Nihal della Terra del Vento
Εκδότης:Φανταστικός Κόσμος
Συντελεστές βιβλίου:Troisi, Licia (Συγγραφέας)
Τσεκούρα, Εύη (Μεταφραστής)
ISBN:9789606868108
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2009
Τόμος:1
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες