Το κλειδί

Το χαμένο μυστικό για να προσελκύσετε όλα όσα επιθυμείτε
Εκδότης:
Έσοπτρον
Έτος:
2009
ISBN:
9789606765353
Σελίδες:
242
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το κλειδί
Τιμή εκδότη:€17,80
Η τιμή μας: €16,02
Το κλειδί
Πασχίζετε για τη δουλειά, τα οικονομικά, την υγεία ή τις προσωπικές σας σχέσεις; Υπάρχει κάτι που θέλετε απεγνωσμένα, αλλά μοιάζει να μην μπορείτε να το πετύχετε, όσο σκληρά κι αν προσπαθείτε; Έχετε απογοητευτεί και έχετε την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας;

Tώρα, ο Τζο Βιτάλε (Joe Vitale), διάσημος γκουρού στην αυτο-βοήθεια και βασικός συντελεστής της ταινίας και του βιβλίου "The Secret" (Το Μυστικό) κάνει ένα αποφασιστικό βήμα παραπέρα. "Το κλειδί" θα σας ανοίξει έναν καινούργιο κόσμο δυνατοτήτων, αποκαλύπτοντάς σας το χαμένο μυστικό, εύκολο σε εφαρμογή, για να προσελκύσετε πλούτο, υγεία, επιτυχία και ευτυχία στη ζωή.

Eπενδύοντας στην καθημερινή ζωή τη βαθύτερη σοφία που αποκόμισε μέσα από την άσκηση της πνευματικής ενόρασης, με απλό και κατανοητό τρόπο, ο Τζο Βιτάλε σάς δίνει τα εργαλεία που εγγυώνται να φέρουν νέες ευκαιρίες και δυνατότητες στη ζωή σας, δίνοντας έμφαση στην άρση των αυτο-περιορισμών σας.

Χρησιμοποιήστε τις 10 καταπληκτικές στρατηγικές που προτείνει για να ξεκλειδώσετε τις μυστικές πόρτες που υπάρχουν μέσα σας και, τότε, μαγικά και υπέροχα πράγματα θα συμβούν. Γιατί Το Κλειδί για την επιτυχία βρίσκεται μέσα σας.
Αυτό είναι το χαμένο μυστικό για να απελευθερώσετε όλες σας τις δυνατότητες και να προσελκύσετε όλα όσα επιθυμείτε στη ζωή σας.

Γυρίστε Το Κλειδί και κάντε το πρώτο βήμα προς την ελευθερία και την ολοκλήρωση!
Τίτλος βιβλίου:Το κλειδί
Υπότιτλος βιβλίου:Το χαμένο μυστικό για να προσελκύσετε όλα όσα επιθυμείτε
Τίτλος πρωτότυπου:The Key: The Missing Secret for Attracting Anything You Want!
Εκδότης:Έσοπτρον
Συντελεστές βιβλίου:Vitale, Joe (Συγγραφέας)
Χρηστίδη, Νάνσυ (Μεταφραστής)
ISBN:9789606765353
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2009
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες