Φαξ

Εκδότης:
Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος:
2003
ISBN:
9789600335033
Σελίδες:
117
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Φαξ
Τιμή εκδότη:€10,60
Η τιμή μας: €9,54
στο καλάθι
Φαξ
Εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες φαξ καταφθάνουν κάθε μέρα, όλη την εβδομάδα, στα γραφεία της Ελευθεροτυπίας. Όμως κάθε Σάββατο μεσημέρι, για δύο χρόνια, έφευγε κι από την εφημερίδα ένα -διαφορετικό κάθε φορά- αινιγματικό φαξ που δεν έμοιαζε με κανένα άλλο: τυπωνόταν στην τέταρτη σελίδα του Γεώ, είχε αποστολέα πότε μια σκιά, πότε ένα κύμα, πότε το αύριο ή ακόμα και μια πλαστική σακούλα, και απευθυνόταν πάντοτε στους αναγνώστες.
Μέσα σε πέντε δέκα αράδες, τα κοχύλια γίνονταν καράβια, τα χαμόγελα μπουκέτα και μια μικρή γλυκόπικρη ιστορία σχηματιζόταν για τη ζωή που μας ξεφεύγει με την καθημερινή τριβή, για τη ζωή που αξίζουμε στ' αλήθεια.
Γραμμένα με ευρηματικότητα κι αμεσότητα, με λυρισμό και χιούμορ, τα "Φαξ" κέρδισαν τους αναγνώστες του Γεώ κι ακόμα περισσότερους. Πολλά θερμά γράμματα κατέφθαναν στα γραφεία της Ελευθεροτυπίας, όμως ο αληθινός αποστολέας τους, ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας και δημιουργός του περιοδικού Σταύρος Απέργης, προτίμησε να μείνει ως το τέλος στη σκιά. Κι ας αγάπησε τόσο τον ήλιο.
Τίτλος βιβλίου:Φαξ
Εκδότης:Εκδόσεις Καστανιώτη
Συντελεστές βιβλίου:Απέργης, Σταύρος Γ. (Συγγραφέας)
Απέργης, Φώτης (Επιμελητής)
ISBN:9789600335033
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2003
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Ποίηση
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες