Θυμικού εκδορές

Εκδότης:
Εκδόσεις Φυλάτος
Έτος:
2024
ISBN:
9789606582653
Σελίδες:
68
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Θυμικού εκδορές
Τιμή εκδότη:€12,67
Η τιμή μας: €11,40
Θυμικού εκδορές
Στις σελίδες αυτής της συλλογής, ο ποιητής μάς προσκαλεί σε ένα ταξίδι μέσα από τον καμβά της ψυχής, όπου κάθε ποίημα είναι μια στιγμή αιώνια και μεταβαλλόμενη. Αποτελεί μια αναζήτηση, μια πορεία μέσα από τις πιο έντονες εκφράσεις του ανθρώπινου θυμικού, από την απέραντη χαρά έως το βαθύτερο πένθος.
Με το βλέμμα στραμμένο πάντα στον άνθρωπο, ο ποιητής διερευνά την ουσία των συναισθημάτων, τη μεταβλητότητα του χρόνου, και την αιώνια πάλη μεταξύ του φωτός και της σκιάς. Μέσα από μια πληθώρα εικόνων και μεταφορών, από την αθωότητα της παιδικής ανάμνησης έως τη βαθιά στοχαστικότητα της ωριμότητας, αυτή η συλλογή αγγίζει τον πυρήνα της ανθρώπινης ύπαρξης.
Κάθε ποίημα είναι μια μοναδική εμπειρία, ένας ανεξερεύνητος κόσμος που αποκαλύπτει τον πλούτο και την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων συναισθημάτων. Από την προσωπική αναζήτηση και την εσωτερική διερεύνηση έως τις συλλογικές μας εμπειρίες και την αλληλεπίδραση με τον κόσμο γύρω μας, η συλλογή προσφέρει μια γέφυρα προς το βαθύτερο νόημα της ζωής και της τέχνης.
Είναι ένας φάρος φωτός για όλους εκείνους που αναζητούν καταφύγιο, έμπνευση και κατανόηση μέσα από την τέχνη των λέξεων. Ένα έργο που δεν αποτελεί μόνο μια εξιστόρηση συναισθημάτων και σκέψεων αλλά και μια πρόσκληση για αυτοανακάλυψη και αναζήτηση του αληθινού νοήματος της ζωής.
Τίτλος βιβλίου:Θυμικού εκδορές
Εκδότης:Εκδόσεις Φυλάτος
Συντελεστές βιβλίου:Πλαστήρας, Τάσος (Συγγραφέας)
ISBN:9789606582653
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2024
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Ποίηση
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες