Κοινωνική ασφάλιση

Γενικές αρχές, βασικοί κανόνες: Νομοθεσία, νομολογία ΣτΕ και διοικητικών δικαστηρίων
Εκδότης:
Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Έτος:
2003
ISBN:
9789603017080
Σελίδες:
402
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κοινωνική ασφάλιση
Τιμή εκδότη:€41,70
Η τιμή μας: €39,62
Κοινωνική ασφάλιση
Ένα σημαντικό έργο που περιέχει συστηματικά ταξινομημένη, κατά θέμα, νομολογία, όπως έχει διαμορφωθεί κατά την περίοδο 1984–2002, η οποία αφορά τις θεσπισμένες με αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας γενικές αρχές του δικαίου της Κοινωνικής Ασφάλισης, όπως ισχύουν σήμερα, καθώς και την εφαρμογή των βασικών κανόνων του δικαίου αυτού.
Περιέχει αυτούσιες, ή κατά το κυριότερο μέρος τους, τις σκέψεις των αποφάσεων που εκδόθηκαν για τα θέματα αυτά. Οι γενικές αρχές του Κοινωνικοασφαλιστικού Δικαίου παρατίθενται με την πάγια μορφή που εμφανίζονται σήμερα. Σε περίπτωση μεταβολής της νομοθεσίας, μαζί με τις σχετικές αποφάσεις παρατίθενται και οι νέες ισχύουσες διατάξεις, με ιδιαίτερη σημείωση των επελθουσών μεταβολών, ώστε να προκύπτει η διαχρονικότητα του δικαίου και να διευκολύνεται έτσι ο εφαρμοστής του δικαίου στη σχετική έρευνά του.
Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων στην ανεύρεση των ζητημάτων που αντιμετωπίζονται στο βιβλίο αυτό, παρατίθεται αναλυτικός πίνακας περιεχομένων και λεπτομερές κατά θέμα αλφαβητικό ευρετήριο. Αποτελεί το πλέον έγκυρο βοήθημα για την πληρέστερη ενημέρωση και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που αναφύονται κατά την εφαρμογή του δικαίου της Κοινωνικής Ασφάλισης.
Περιλαμβάνει: Νομολογία του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου Νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας Νομολογία των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων Σχετική νομολογία του Αρείου Πάγου Διατάξεις που ρυθμίζουν επίκαιρα θέματα της Κοινωνικής Ασφάλισης Αναλυτικό ευρετήριο με αλφαβητική παράθεση των θεμάτων και επίσης αλφαβητική παράθεση των επιμέρους κατά θέμα λημμάτων.
Τίτλος βιβλίου:Κοινωνική ασφάλιση
Υπότιτλος βιβλίου:Γενικές αρχές, βασικοί κανόνες: Νομοθεσία, νομολογία ΣτΕ και διοικητικών δικαστηρίων
Εκδότης:Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Μωυσίδης, Βλαδίμηρος Δ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603017080
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2003
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική > Κοινωνική Πολιτική
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες