Πέρα από τα όρια του χρόνου

Εκδότης:
Ατραπός
Έτος:
2003
ISBN:
9789608325425
Σελίδες:
407
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πέρα από τα όρια του χρόνου
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Πέρα από τα όρια του χρόνου
Η συναρπαστική συνέχεια της μεγάλης περιπέτειας που ξεκίνησε με την "Πύλη των Άστρων" συνεχίζεται με το δεύτερο βιβλίο της σειράς "Πέρα από τα όρια του χρόνου".
Ο Ρόμπινετ Μπρόντχεντ, πάμπλουτος πια μετά από μια εξερευνητική αποστολή της Πύλης των Άστρων, που του κόστισε τη γυναίκα που αγαπούσε, χρηματοδοτεί μια αποστολή που έχει προορισμό το Εργοστάσιο Παραγωγής Τροφής, ένα πελώριο διαστημόπλοιο των Χίτσι που έχει εντοπιστεί πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα και είναι σχεδιασμένο ώστε να μετατρέπει την ύλη του σύμπαντος σε τροφή.
Ο Μπρόντχεντ πίστευε πως τα κίνητρά του ήταν βασικά ηθικά - ένα εμπορικό ρίσκο για μια ανακάλυψη η οποία θα μπορούσε να δώσει οριστικό τέλος στην ανθρώπινη πείνα και να τον κάνει τον πλουσιότερο άνθρωπο στην ιστορία του κόσμου. Όμως η έξυπνη και τρυφερή γυναίκα του γνώριζε πως κάτι άλλο παρακινούσε το σύζυγό της: το όραμα της χαμένης του αγάπης, παγιδευμένης για πάντα στο πεδίο χωροχρονικής στάσης μιας μαύρης τρύπας... εκεί όπου ο Ρόμπιν την είχε εγκαταλείψει κατά τη μοιραία αποστολή. [...]
Τίτλος βιβλίου:Πέρα από τα όρια του χρόνου
Τίτλος πρωτότυπου:Beyond the Blue Event Horizon
Εκδότης:Ατραπός
Συντελεστές βιβλίου:Pohl, Frederik, 1919- (Συγγραφέας)
Μαστακούρης, Θωμάς Π. (Μεταφραστής)
ISBN:9789608325425
Στοιχεία έκδοσης: 2003
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες