Ο σταρ

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2004
ISBN:
9789600424294
Σελίδες:
295
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο σταρ
Τιμή εκδότη:€14,20
Η τιμή μας: €12,78
Ο σταρ
Ένας υπερφίαλος σταρ με ένδοξο παρελθόν και αβέβαιο παρόν, ο Αλφόνσος, ξεβράζεται στα Πατήσια λίγο πριν την πρωτοχρονιά. Έχει χάσει τα πάντα - λεφτά, ερωμένες, γάμους, φήμη - εκτός από την ικανότητά του να περνιέται για φωτισμένη ύπαρξη που μπορεί να αλλάξει τις ζωές των άλλων.
Στην πολυκατοικία της οδού Αγαθών όπου εγκαθίσταται, το ανήσυχο πνεύμα του σύντομα θα βρει τους κατάλληλους υποστηρικτές: μια μισότρελη κυρία της παλιάς Αθήνας με τον επιληπτικό γιο της, μια διαζευγμένη με τρεις σκύλους και άπειρους εραστές, μια ιδιόρρυθμη συνταξιούχο από την Κρήτη, άξιους εκπροσώπους της αλβανικής μαφίας και συμπαθέστατους πακιστανούς.
Όλοι πιστεύουν ότι ο Αλφόνσος μπορεί να τους αποκαλύψει το μυστικό της ευτυχίας. Ως "Μέγας Μύστης" της ζωής και της τέχνης προσηλυτίζει ανασφαλείς μαθήτριες. Ως "Μέγας Εραστής" αποκτά φανατικές θαυμάστριες. Οι γυναίκες τον ερωτεύονται και του εμπιστεύονται όλα τους τα μυστικά. Ιδίως η Ερμιόνη και η Χάρις, που τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα. Έχει όμως ένα σημαντικό ελάττωμα: Δεν ξέρει να κρατάει το στόμα του κλειστό...
Τίτλος βιβλίου:Ο σταρ
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Σεχίδου, Γιώτα (Συγγραφέας)
ISBN:9789600424294
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες