Λάνκμαρ

Εκδότης:
Αρχέτυπο
Έτος:
2004
ISBN:
9789604210398
Σελίδες:
448
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Λάνκμαρ
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Λάνκμαρ
Ένα θρυλικό Fantasy αριστούργημα από τον Φριτς Λάιμπερ, έναν από τους πατέρες του Fantasy και δημιουργό του Sword and Sorcery και έναν από τους μεγαλύτερους συγγραφείς του σύγχρονου Φανταστικού.
Ένα σκληρό όσο και ανεξιχνίαστο παιγνίδι του πεπρωμένου φέρνει κοντά τον Φαφρντ και τον Γκρίζο Γάτο: το μοιραίο συναπάντημα των δυο μέγιστων τυχοδιωκτών του Φανταστικού στην περιοχή του θρυλικού Λάνκμαρ και η τραγική κατάληξη της πρώτης κοινής τους επιχείρησης, θα σφραγίσουν για πάντα το μέλλον τους. Στο εξής, οι δυο φίλοι είναι προορισμένοι να μείνουν μαζί, ενωμένοι σε μια διαρκή μάχη για την επιβίωση, την περιπέτεια, τον έρωτα και την αποκάλυψη των αιώνιων μυστικών.
Υπεράνθρωποι άθλοι, ιστορίες σαν παμπάλαια παραμύθια που δεν έχουμε ακούσει ποτέ, ακατονόμαστα μυστήρια, ξίφη και μαγεία, νεκροί έρωτες και γήινες απολαύσεις, θα συνδαυλίσουν τη φαντασία του αναγνώστη μέσα από τις σελίδες του γοητευτικού αυτού βιβλίου. Μια σειρά από συναρπαστικές περιπέτειες με επική πνοή, βιαιότητα, χιούμορ, λυρισμό και αγωνία, που παρακολουθούν την πορεία των δυο ηρώων μέσα από τις διαδοχικές τους εμπειρίες σε έναν κόσμο όπου οι πιο απόκοσμοι τρόμοι παραμονεύουν σε κάθε δρόμο.
Ακόμη ένα πολυβραβευμένο έργο του Φριτς Λάιμπερ, από τις εκδόσεις Αρχέτυπο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το Λάνκμαρ αποκαλύπτει μια άλλη πτυχή του συγγραφέα του, όπου ο πρωτεργάτης αυτός του σύγχρονου Φανταστικού επιδεικνύει απαράμιλλη δεξιοτεχνία σε ένα είδος γραφής με μυθικές καταβολές. Η έκδοση συνοδεύεται από μια σπάνια εισαγωγή όπου ο ίδιος ο Λάιμπερ περιγράφει τις συνθήκες που γέννησαν τους ήρωές του, συνθήκες εξ ίσου συναρπαστικές με τους ίδιους...
Τίτλος βιβλίου:Λάνκμαρ
Τίτλος πρωτότυπου:Ill met in Lankmar
Εκδότης:Αρχέτυπο
Συντελεστές βιβλίου:Leiber, Fritz (Συγγραφέας)
Βέμπος, Θανάσης (Μεταφραστής)
ISBN:9789604210398
Σειρά εκδότη:Κόσμοι του Φανταστικού
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2004, 1η έκδοση
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες