Τα μυστικά της Βαβυλώνας

Εκδότης:
Οξύ
Έτος:
2004
ISBN:
9789604360253
Σελίδες:
767
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα μυστικά της Βαβυλώνας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Τα μυστικά της Βαβυλώνας
Μια αποτυχημένη πλαστική επέμβαση οδηγεί τον αστέρα του Χόλιγουντ Τοντ Πίκετ να ψάξει ένα μέρος να κρυφτεί ωσότου επουλωθούν τα τραύματά του. Ο Πίκετ βρίσκει καταφύγιο σε μια μυστηριώδη έπαυλη στο Κόλντχαρτ Κάνιον, μια περιοχή της πόλης τόσο μυστική που δεν υπάρχει σε κανένα χάρτη. Κι εκεί, χάνεται.
Η Τάμι Λόπερ, πρόεδρος του φαν κλαμπ του Πίκετ, πηγαίνει στην Πόλη των Αγγέλων για να ερευνήσει την εξαφάνισή του. Όμως, όσο πλησιάζει το στόχο της, ανακαλύπτει ένα-ένα τα σκοτεινά μυστικά της έπαυλης: την οικοδέσποινα Κάτια Λούπι, την ξεχασμένη πλέον πρωταγωνίστρια της μεγάλης οθόνης, που παραμένει ζωντανή κι ανέγγιχτη απ' το χρόνο εκατό χρόνια μετά· τα φαντάσματα νεκρών αστέρων που περνούν οργιαστικές βραδιές στο Κόλντχαρτ Κάνιον· και τέλος, την πύλη για τη Χώρα του Διαβόλου, την πιο ζοφερή κι απάνθρωπη γωνιά της Κόλασης, που αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια της στην ψυχή του κάθε επισκέπτη.
Κι αν θέλει να βρει τον Τοντ Πίκετ, θα πρέπει να διαβεί το κατώφλι της.
Τα "Μυστικά της Βαβυλώνας" είναι ένα απολαυστικά ανίερο μυθιστόρημα του πολυτάλαντου Clive Barker, που συνδυάζει την ωμότητα, το λυρισμό, τη μαγεία, τον έρωτα και το θάνατο σε ένα μωσαϊκό απαράμιλλης φαντασίας και συγγραφικής διενότητας.
Τίτλος βιβλίου:Τα μυστικά της Βαβυλώνας
Τίτλος πρωτότυπου:Coldheart Canyon
Εκδότης:Οξύ
Συντελεστές βιβλίου:Barker, Clive (Συγγραφέας)
Βήχου, Μαριάννα (Μεταφραστής)
Μπαμπούρης, Βασίλης (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789604360253
Σειρά εκδότη:Σκοτάδι - Κόλαση
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες