Ο πολεμιστής

Οι μαχητές του μέλλοντος: Τολτέκος πολεμιστής: Σαμουράι: Νίντζα: Ιππότες: Ναΐτες: Τρομοκράτες: Λεγεωνάριοι: Ες Ες: Συμμορίτες: Αντάρτες: Σπαρτιάρτες: Ασσασίνοι: Βίκινγκς
Εκδότης:
Αρχέτυπο
Έτος:
2004
ISBN:
9789604210435
Σελίδες:
208
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο πολεμιστής
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο πολεμιστής
Η ιστορία της ανθρωπότητας είναι ένας συνεχής πόλεμος, μια διαρκής μάχη του ανθρώπου ενάντια στα στοιχεία της φύσης αλλά και ενάντια στον ίδιο του τον εαυτό! Αίμα, φωτιά και θάνατος σε κάθε σελίδα της ηρωισμός, θάρρος και ανδραγαθήματα σε κάθε παράγραφό της.
Κατά καιρούς πέρασαν διάφορες μορφές πολεμιστών οι οποίες χαράχτηκαν στη μνήμη των ανθρώπων εξαιτίας της βαρβαρότητας ή της ηρωικότητάς τους. Μορφές αρχετυπικές που ακόμη εγείρουν τη φαντασία και την έμπνευση, προκαλούν ρίγη και ρομαντισμό. Μορφές που η τέχνη της ανήγαγε σε ένα ανώτερο επίπεδο, προσδίδοντας σε αυτές μια πνευματική, ιερή υπόσταση! Μορφές που ο μυστικισμός αποκάλυψε έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της πραγματικότητας και του Θείου!
Οι συγγραφείς του βιβλίου παρουσιάζουν τους πιο γνωστούς πολεμιστές που υπήρξαν στην ιστορία της ανθρωπότητας, τον τρόπο εκπαίδευσης, τα όπλα, τη φιλοσοφία και τη δράση τους.
Μέσα στο βιβλίο θα βρείτε τα μυστικά των αρχαιότερων μέχρι και των μελλοντικών πολεμιστών, και μέσα από τις σελίδες του θα ταξιδέψετε στον κόσμο της βίας, του παραλογισμού, του θανάτου αλλά και του θάρρους, της τιμής και της δόξας.
Τίτλος βιβλίου:Ο πολεμιστής
Υπότιτλος βιβλίου:Οι μαχητές του μέλλοντος: Τολτέκος πολεμιστής: Σαμουράι: Νίντζα: Ιππότες: Ναΐτες: Τρομοκράτες: Λεγεωνάριοι: Ες Ες: Συμμορίτες: Αντάρτες: Σπαρτιάρτες: Ασσασίνοι: Βίκινγκς
Εκδότης:Αρχέτυπο
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Κωστάκη, Ευφροσύνη-Αμοντίνη (Συγγραφέας)
Ρίζος, Χρήστος (Συγγραφέας)
Κανακάρης, Νίκος (Συγγραφέας)
Κώνστας, Χρήστος Ζ. (Συγγραφέας)
Σπυρόπουλος, Γιάννης (Συγγραφέας)
Αντωνιάδης, Αντώνης (Επιμελητής)
ISBN:9789604210435
Σειρά εκδότη:Μυστική Βιβλιοθήκη
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2004
Σημείωση:Εισαγωγή: Αντώνης Αντωνιάδης
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική > Στρατός και Άμυνα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες