Θεοί, ήρωες, αγώνες και αθλητές στην αρχαία Ελλάδα

Εκδότης:
Πύρινος Κόσμος
Έτος:
2004
ISBN:
9789604302260
Σελίδες:
191
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Θεοί, ήρωες, αγώνες και αθλητές στην αρχαία Ελλάδα
Τιμή εκδότη:€14,20
Η τιμή μας: €12,78
Θεοί, ήρωες, αγώνες και αθλητές στην αρχαία Ελλάδα
Σκοπός αυτού του βιβλίου δεν είναι να διδάξει αποκλειστικά Ελληνική μυθολογία και ιστορία, αλλά να κεντρίσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη, ώστε αυτός, αν το θέλει, να ανατρέξει από μόνος του αργότερα σε πιο πλούσιες πηγές. Τα κείμενα, απλά, κατανοητά, συνοδεύουν την εικονογράφηση, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύονται και απ' αυτήν.
Τα πρωτότυπα που χρησιμοποιήθηκαν για την εικονογράφηση βρίσκονται σε διάφορα μουσεία ανά τον κόσμο. Η βιβλιογραφία που τα περιλαμβάνει είναι πλούσια, πολύγλωσση και μεγάλη.
Ο συγγραφέας ενθυμούμενος την παλιά ιδιότητά του ως ζωγράφος, ξεκίνησε ζωγραφίζοντας απλά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του αρχαίους θεούς, ήρωες και αθλητές.
Μπορεί μερικοί να ισχυρίζονται ότι οι πρώτοι Έλληνες κατέβηκαν στον εδώ γεωγραφικό χώρο πριν από τέσσερις ή έξι χιλιάδες χρόνια το πολύ.
Όμως οι σημερινοί Έλληνες είναι πεπεισμένοι ότι σ' αυτόν τον τόπο προϋπήρχαν δεκάδες χρόνια πριν! Ίσως και εκατοντάδες χιλιάδες! Οι κάτοικοι αυτού του τόπου ξέρουν και κατανοούν κάτι που κουβαλάνε μέσα στο γονίδιό τους. Οι ίδιοι, ως Έλληνες, προϋπήρχαν σ' αυτόν τον τόπο και αυτό το αποδεικνύουν οι πανάρχαιοι κοσμογονικοί μύθοι τους!
[...]
Τίτλος βιβλίου:Θεοί, ήρωες, αγώνες και αθλητές στην αρχαία Ελλάδα
Εκδότης:Πύρινος Κόσμος
Συντελεστές βιβλίου:Μαυρόπουλος, Παναγιώτης (Συγγραφέας)
Μαυρόπουλος, Παναγιώτης (Εικονογράφος)
ISBN:9789604302260
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μυθολογία
Ιστορία > Ελληνική Ιστορία > Αρχαία Ελληνική Ιστορία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες