Το μονοπάτι της δύναμης

Οι διδασκαλίες των Σαμάνων για επιτυχία στις επιχειρήσεις και στη ζωή
Εκδότης:
Αρχέτυπο
Έτος:
2004
ISBN:
9789604210534
Σελίδες:
264
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το μονοπάτι της δύναμης
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το μονοπάτι της δύναμης
Υπάρχει άραγε τόση μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ένα μάγο-θεραπευτή που πρέπει να θεραπεύσει μία αρρώστια και σε ένα σύμβουλο επιχειρήσεων που βρίσκεται αντιμέτωπος με μια εταιρεία στα πρόθυρα της καταστροφής; Ένας σαμάνος που καλείται να διώξει μια κατάρα, δεν μοιάζει με το διευθυντή που προσπαθεί να βρει και να απομακρύνει τις αιτίες που ρίχνουν την παραγωγικότητα ενός τμήματος;
Για ένα σαμάνο η δύναμη είναι το παν. Σε όλο τον κόσμο οι σαμάνοι προσπαθούν να συγκεντρώνουν τη δύναμη που χρειάζονται για να εκτελούν τα καθήκοντά τους ως θεραπευτές, προφήτες, και οδηγοί για τους ανθρώπους τους. Δίχως αυτή τη δύναμη, οι σαμάνοι είναι ευάλωτοι στα στοιχεία της φύσης και αβοήθητοι σε περίπτωση αρρώστιας, αδιαθεσίας και πνευματικής κούρασης.
"Το μονοπάτι της δύναμης" μιλάει για το πώς οι σαμάνοι αντιλαμβάνονται τη ζωή σε σχέση με τη δύναμη. Ζώντας για πολλά χρόνια ανάμεσα στον κόσμο των ιθαγενών Huichol, στο κεντρικό Μεξικό, και στον κόσμο των επιχειρήσεων, ο Χοσέ και η Λένα Στήβενς καταφέρνουν, μέσα από απλές ασκήσεις και δοκιμασμένες μεθόδους, να δείξουν τον τρόπο που οι σύγχρονες επιχειρήσεις αλλά και οι απλοί άνθρωποι μπορούν να επιτύχουν μια αποτελεσματική επικοινωνία με τους γύρω τους και να επιλύουν τα προβλήματά τους, όσο σύνθετα κι αν είναι. Αυτή η απόκρυφη γνώση είναι πολύτιμη στη σημερινή ζούγκλα της καθημερινότητας όπως ακριβώς είναι χρήσιμη στις ζούγκλες του Αμαζονίου ή οπουδήποτε αλλού οι ιθαγενείς δίνουν τη μάχη της επιβίωσης.
Τίτλος βιβλίου:Το μονοπάτι της δύναμης
Υπότιτλος βιβλίου:Οι διδασκαλίες των Σαμάνων για επιτυχία στις επιχειρήσεις και στη ζωή
Τίτλος πρωτότυπου:The power path
Εκδότης:Αρχέτυπο
Συντελεστές βιβλίου:Stevens, José (Συγγραφέας)
Stevens, Lena (Συγγραφέας)
Παναγόπουλος, Ανδρέας Χ., 1940-2009 (Μεταφραστής)
ISBN:9789604210534
Σειρά εκδότη:Δρόμοι της Γνώσης
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2004
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες