Συμβουλευτική στην υπογονιμότητα (τ.2)

Εκδότης:
Παπαζήσης
Έτος:
2004
ISBN:
9789600215427
Σελίδες:
410
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Συμβουλευτική στην υπογονιμότητα
Τιμή εκδότη:€25,44
Η τιμή μας: €22,90
στο καλάθι
Συμβουλευτική στην υπογονιμότητα (τ.2)
Ένα περιεκτικό, συνεκτικό, διεπιστημονικό κείμενο για όλους τους επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με τους υπογόνιμους ασθενείς μέσω εκπαίδευσης και συμβουλευτικής.
Κάθε πτυχή της συμβουλευτικής υπογονιμότητας εξετάζεται από επιφανείς επιστήμονες γιατρούς και επαγγελματίες ψυχικής υγείας, μεταξύ των οποίων κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, θεραπευτές γάμου και οικογένειας, καθώς και ψυχιατρικούς νοσηλευτές.
Το βιβλίο συνοδεύεται από εκτενή παραρτήματα χρήσιμα στους κλινικούς, που περιέχουν δεδομένα όπως βιβλιογραφίες και βίντεο δημοσιεύσεων, λεπτομέρειες συναφών οργανώσεων, οδηγίες αξιολόγησης, κλινικά πρωτόκολλα, ερωτηματολόγια και έντυπα συναίνεσης και συμβάσεις πρόσληψης συμβούλου.
Είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο για όσους ασχολούνται με τη συμβουλευτική υπογονιμότητας αλλά και σημαντικό για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, καθώς και για τους φοιτητές της ιατρικής.
- Το λεπτομερέστερο και πληρέστερο βιβλίο που υπάρχει σήμερα, για τους κλινικούς που ασχολούνται με τη συμβουλευτική υπογονιμότητας, με εκτενή τρέχουσα βιβλιογραφία, θεωρητικά πλαίσια και θεραπευτικές προσεγγίσεις.
- Περιγράφει την ιατρική και ψυχολογική αξιολόγηση των υπογόνιμων ασθενών καθώς και διαφορετικές θεραπευτικές μεθόδους π.χ. ατομική συμβουλευτική, συμβουλευτική ζεύγους ή ομαδική συμβουλευτική.
- Εξετάζει θέματα αναπαραγωγής με τη μεσολάβηση τρίτου, συμπεριλαμβανομένης της συμβουλευτικής δωρητών, παραληπτών και υποκατάστατων.
- Ασχολείται με ειδικούς πληθυσμούς, με θέματα μετά την υπογονιμότητα, με εναλλακτικούς τρόπους δημιουργίας οικογένειας και συμβουλευτική για ειδικές ιατρικές παθήσεις.
- Παρουσιάζει πρακτικά, νομικά και δεοντολογικά θέματα για τους σύμβουλους υπογονιμότητας και τον συμβουλευτικό ρόλο των συνεργαζόμενων γιατρών και νοσηλευτών.
Τίτλος βιβλίου:Συμβουλευτική στην υπογονιμότητα
Εκδότης:Παπαζήσης
Συντελεστές βιβλίου:Hammer Burns, Linda (Συγγραφέας)
Covington, Sharon N. (Συγγραφέας)
Βότση, Ξένια (Μεταφραστής)
Παπαληγούρα, Ζαΐρα (Επιμελητής)
ISBN:9789600215427
Σειρά εκδότη:Ψυχολογία
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Τόμος:2/2
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες