Ηλεκτρονικό εμπόριο και μάρκετινγκ

Εκδότης:
Rosili
Έτος:
2003
ISBN:
9789607745064
Σελίδες:
477
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ηλεκτρονικό εμπόριο και μάρκετινγκ
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ηλεκτρονικό εμπόριο και μάρκετινγκ
"Καμία επιχείρηση ή οργανισμός δεν μπορεί πλέον να παραβλέψει τον καταλυτικό ρόλο του μάρκετινγκ στην επιτυχία του "ηλεκτρονικού επιχειρείν". Το βιβλίο αυτό καλύπτει το σημαντικό αυτό κενό στο σχεδιασμό μιας διαδικτυακής στρατηγικής. Ένα βιβλίο-οδηγός, εξαιρετικά χρήσιμο τόσο για καθαρά διαδικτυακές εταιρείες, όσο και για το μεγάλο αριθμό των "παραδοσιακών" επιχειρήσεων που επιθυμούν να εντάξουν με επιτυχία το διαδίκτυο στις εμπορικές τους δραστηριότητες."
(Ιωάννης Ντελόπουλος, Διευθυντής Information Systems Ελλάδος 3Ε)

"Σε μια εποχή όπου το διαδίκτυο αποτελεί καθοριστικό παράγοντα διαμόρφωσης του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, το βιβλίο αυτό προσφέρει μια εξαιρετικά διαφωτιστική εννοιολογική και πρακτική προσέγγιση των επιδράσεων και της εμπορικής αξιοποίησης του ηλεκτρονικού εμπορίου. Απαραίτητο για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να κατανοήσουν και να επωφεληθούν των δυνατοτήτων του διαδικτύου." (Κώστας Ν. Μαρινάκης, Διευθυντής Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Τραπεζικής, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.)

"Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια μοναδική συνεισφορά των συγγραφέων, οι οποίοι πραγματοποίησαν μια εξαιρετικά δυσεύρετη σύνθεση όπου αναπτύσσονται παράλληλα η Πληροφορική και το Μάρκετινγκ. Συμβάλλουν έτσι στην αποκατάσταση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ, ύστερα από τις υπερβολές και τις υπεραπλουστεύσεις που διατυπώθηκαν κατά τα αρχικά στάδια της ανάπτυξής τους". (Αθανάσιος Κουρεμένος, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά)

Το βιβλίο ενδείκνυνται για:
-Φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ
-Σπουδαστές ΚΕΚ, ΙΕΚ
-Στελέχη επιχειρήσεων
Τίτλος βιβλίου:Ηλεκτρονικό εμπόριο και μάρκετινγκ
Εκδότης:Rosili
Συντελεστές βιβλίου:Δημητριάδης, Σέργιος (Συγγραφέας)
Μπάλτας, Γεώργιος (Συγγραφέας)
ISBN:9789607745064
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2003
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Εμπόριο, Μεταφορές, Επικοινωνία, Ναυτιλία, Τουρισμός
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες