Το στίγμα

Εκδότης:
Αρχέτυπο
Έτος:
2005
ISBN:
9789604210657
Σελίδες:
325
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το στίγμα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το στίγμα
Στη Γαλλική επαρχία του 19ου αιώνα ένα κοριτσάκι, η Σαρλότ, βρίσκεται να φέρει στο πρόσωπό της ένα εκ γενετής στίγμα: τη φιγούρα ενός λαγού που χορεύει. Η "κηλίδα" αυτή θεωρείται δείγμα Σατανικής προέλευσης και η Σαρλότ βρίσκεται περικυκλωμένη από ένα πλήθος θρησκόληπτων, καλογριών και ειδημόνων στους εξορκισμούς.
Παράξενα φαινόμενα, τέρατα της φύσης, ιερές τελετουργίες, τρόμοι, απαγορευμένες γνώσεις αλλά και κοινά συμβάντα, σεξουαλικές και γλωσσικές παρεκτροπές, καθώς κι ένα ατίθασο χιούμορ παραμονεύει πίσω από κάθε σελίδα για να αιφνιδιάσει τον αναγνώστη. Άραγε θα οδηγηθεί η Σάρλοτ στην ιεροσύνη κάτω από το ράσο της μοναχής, ή μήπως θα επιλέξει μια διαφορετική οδό προσωπικής πλήρωσης μέσα από την ιδιότυπη σχέση της με τη φύση, τους πόθους που τη διαπνέουν και τα σαγηνευτικά της αινίγματα;
Το "Στίγμα" είναι το πρώτο μυθιστόρημα της Rikki Ducornet, μιας από τις πιο πρωτότυπες, τολμηρές και ενδιαφέρουσες συγγραφείς του σύγχρονου φανταστικού αφηγήματος, που δεν έχει ποτέ άλλοτε μεταφραστεί στα ελληνικά. Είναι επίσης το πρώτο τμήμα της τετραλογίας των "τεσσάρων στοιχείων" και αντιστοιχεί στο στοιχείο της "Γης".
Τίτλος βιβλίου:Το στίγμα
Τίτλος πρωτότυπου:The stain
Εκδότης:Αρχέτυπο
Συντελεστές βιβλίου:Ducornet, Rikki (Συγγραφέας)
Λιόντος, Σωτήρης (Μεταφραστής)
Σταμπάκης, Νίκος (Επιμελητής)
ISBN:9789604210657
Σειρά εκδότη:Λογοτεχνικό Σύμπαν
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2005, 1η έκδοση
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες