Ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνία

Ένα πρακτικό εργαλείο για μια ολιστική αντιμετώπιση της επιχειρησιακής επικοινωνίας
Εκδότης:
Σταμούλη Α.Ε.
Έτος:
2007
ISBN:
9789603517016
Σελίδες:
333
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνία
Τιμή εκδότη:€18,06
Η τιμή μας: €16,25
Δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας
Ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνία
Η Επικοινωνία, -ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας και ανάπτυξης στο σύγχρονο επιχειρηματικό και κοινωνικό περιβάλλον- παρουσιάζεται στο βιβλίο αυτό ως ένα δυναμικό και ευέλικτο σύστημα με αλληλοεξαρτώμενα υποσυστήματα.
Περιγράφονται με σαφήνεια οι λειτουργίες, η αλληλεπίδραση και η στρατηγική θεώρηση των επί μέρους στοιχείων της οδηγώντας με ακρίβεια στο σχεδιασμό ολοκληρωμένης επικοινωνιακής στρατηγικής.
Δίνονται απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα καθημερινής πρακτικής όπως:
-Πώς να επικοινωνήσω καλύτερα με τα στελέχη της επιχείρησης μου;
-Πώς να επικοινωνήσω καλύτερα με τους πελάτες μου; Ποιες τεχνικές προσωπικής επαφής να ακολουθήσω;
-Πόσα χρήματα θα πρέπει να ξοδέψω για να προβάλω την εικόνα της επιχείρησης; Πώς να προσεγγίσω τα Μ.Μ.Ε.;
-Πώς να επιλέξω τον κατάλληλο συνδυασμό, ανάμεσα στα τόσα μέσα επικοινωνίας που υπάρχουν σήμερα;
-Πώς να αξιολογήσω τα προτεινόμενα προγράμματα ή τα αποτελέσματα των εποινωνιακών ενεργειών που έχω σχεδιάσει;
Ένα πρακτικό βιβλίο-οδηγός για την επίτευξη αποτελεσματικής επιχειρησιακής επικοινωνίας που μετατρέπει την αναγκαία αυτή δαπάνη σε επένδυση!
Τίτλος βιβλίου:Ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνία
Υπότιτλος βιβλίου:Ένα πρακτικό εργαλείο για μια ολιστική αντιμετώπιση της επιχειρησιακής επικοινωνίας
Εκδότης:Σταμούλη Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Σταμάτης Γιώργος Ι. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603517016
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2007
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική

Σταμάτης Γιώργος Ι.

Σταμάτης Γιώργος Ι.
Ο Γιώργος Σταμάτης είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, οργανωσιακός Coach Gestalt και συγγραφέας. Έχει σπουδάσει Νομικά, Marketing, Εκπαίδευση Ενηλίκων και Συμβουλευτική Οργανισμών «Gestalt in Organizations». Έχει μακροχρόνια καριέρα ως διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, στον ευρύτερο χώρο του Marketing και της Eπικοινωνίας. Έχει εκπαιδεύσει και υποστηρίξει μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων και οργανισμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει διδάξει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στα Πανεπιστήμια UΝΥT των Tιράνων και UNYP της Πράγας. Έχει συγγράψει 15 βιβλία (τα 11 σε συνεργασία με τον Α. Ζαΐρη), μεταξύ των οποίων είναι: Ολοκληρωμένη Στρατηγική Επικοινωνία, Ελληνοπάθεια, Ποια Ανάπτυξη; Σχεδιασμένη Δημιουργική Αναρχία, Η Τέχνη της Αλλαγής. Gestalt: Μια διαφορετική προσέγγιση σε επιχειρήσεις και οργανισμούς και Το Παγωμένο Μέλλον. Εθνικές συναρτήσεις και Ασυναρτησίες. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών. Είναι μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων. (Πηγή: "Εκδόσεις Παπαζήση", 2022)

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες