Καλή τύχη

Δημιουργήστε τις συνθήκες για επιτυχία στη ζωή και στην εργασία
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2005
ISBN:
9789602098172
Σελίδες:
144
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Καλή τύχη
Τιμή εκδότη:€14,00
Η τιμή μας: €12,60
Καλή τύχη
Το "Καλή τύχη" είναι ένας διασκεδαστικός μύθος που διδάσκει ένα ανεκτίμητο μάθημα: η καλή τύχη δεν έρχεται στο δρόμο σας αλλά εξαρτάται από εσάς να δημιουργήσετε τις συνθήκες για να φέρετε στον εαυτό σας καλή τύχη.
Η απλή αυτή ιστορία, γραμμένη από τους Alex Rovira και Fernando Trias de Bes - δύο εξέχοντες συμβούλους μάρκετιγκ - έχει καθολική εμβέλεια και εμπνέει με μοναδικό τρόπο.
Το "Καλή τύχη" αφηγείται τη συγκινητική ιστορία δύο ηλικιωμένων ανθρώπων, του Max και του Jim, οι οποίοι συναντήθηκαν τυχαία στο Central Park, πενήντα χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση ως παιδιά. Ο Max είχε μεγάλη επιτυχία στη ζωή του, όχι όμως και ο Jim. Το μυστικό στην επιτυχία του Max κρύβεται σε μια ιστορία που του είπε ο παππούς του πριν από πολύ καιρό. Η αφήγηση μιας ιστορίας μέσα σε μια άλλη ιστορία δίνει μια αίσθηση παρόμοια με το κλασικό "Ο Αλχημιστής", και δείχνει πώς να δράττεστε της ευκαιρίας και να επιτυγχάνετε στη ζωή.
Οι συγγραφείς δημιούργησαν αυτό το βιβλίο που εμπνέει έπειτα από μελέτη των βασικών παραγόντων που φέρνουν καλή τύχη σε ευημερείς ανθρώπους. Η έρευνά τους ασχολείται με την "τύχη" εξαιρετικών ανθρώπων, και αποκαλύπτει τους βασικούς παράγοντες που συντέλεσαν στην επιτυχία διαφόρων ανθρώπων όπως η Madame Curie, ο Alexander Graham Bell, ο Bill Gates, και ο Tiger Woods. Αντί να παρουσιάσουν μια αναλυτική μελέτη των ατόμων και των χαρακτηριστικών τους που τους έκαναν επιτυχημένους, οι Alex Rovira και Fernando Trias de Bes δημιούργησαν μια διασκεδαστική παραβολή η οποία αποκαλύπτει τους δέκα κανόνες της καλής τύχης.
Τίτλος βιβλίου:Καλή τύχη
Υπότιτλος βιβλίου:Δημιουργήστε τις συνθήκες για επιτυχία στη ζωή και στην εργασία
Τίτλος πρωτότυπου:La buena suerte: Good luck
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Rovira Celma, Alex (Συγγραφέας)
Trías de Bes, Fernando (Συγγραφέας)
Τιφτικίδου, Σίσσυ (Μεταφραστής)
ISBN:9789602098172
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες