Αλέξανδρος Σβώλος

Ο συνταγματολόγος, ο πολιτικός, ο οραματιστής
Εκδότης:
Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων
Έτος:
2009
ISBN:
9789606757204
Σελίδες:
334
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αλέξανδρος Σβώλος
Τιμή εκδότη:€25,00
Η τιμή μας: €22,50
στο καλάθι
Αλέξανδρος Σβώλος
[...] Το ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία εκδίδει αυτό τον τόμο της σειράς "Προσωπικότητες της Πολιτικής και της Επιστήμης" για να τιμήσει τον Αλέξανδρο Σβώλο και να γνωρίσουν οι αναγνώστες αυτή τη σημαντική προσωπικότητα της Ελλάδας του 20ού αιώνα.

Επιστημονικός υπεύθυνος και συγγραφέας ενός μέρους, είναι ο διαπρεπής, ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Κασιμάτης. Συνταγματολόγος και ενεργός πολίτης ο ίδιος, παρουσιάζει με πληρότητα και σαφήνεια την πορεία, το έργο και τις ιδέες του Αλέξανδρου Σβώλου.

Το θάρρος και το ήθος του Αλέξανδρου Σβώλου, και η συμβολή του στην επιστήμη και την πολιτική, αποτελούν πηγές μελέτης για τους επιστήμονες και έμπνευσης για τους σύγχρονους και μελλοντικούς πολιτικούς.

Δημήτριος Γ. Σιούφας, πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και πρόεδρος του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία
Τίτλος βιβλίου:Αλέξανδρος Σβώλος
Υπότιτλος βιβλίου:Ο συνταγματολόγος, ο πολιτικός, ο οραματιστής
Εκδότης:Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων
Συντελεστές βιβλίου:Κασιμάτης, Γεώργιος Ι. (Επιμελητής)
Αναστασιάδης Γεώργιος Ολ. (Επιμελητής)
ISBN:9789606757204
Σειρά εκδότη:Προσωπικότητες της Πολιτικής και της Επιστήμης
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2009
Σημείωση:Πρόλογος: Δημήτριος Γ. Σιούφας, πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και πρόεδρος του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία. Με την επιστημονική συνεργασία του Ινστιτούτου Συνταγματικών Ερευνών και του Ιδρύματος Υποτροφιών "Αλέξανδρος Σβώλος".
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες